{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi maikuu horoskoop

foto : u...

foto : unsplash / Morgane Le Breton

 

 Töö ja raha

Isegi, kui kõik ei lähe sinu soovide kohaselt, isegi, kui sul on vaja ennast tõestada, on sul piisavalt jõudu, et kõikidest probleemidest jagu saada. Usalda oma kuuendat meelt, mis aitab sul vältida lõksudesse sattumist ning aitab takistustest üle saada. Mis puutub tööalastesse suhetesse, siis ole ettevaatlik, hoia oma kavatsused ja plaanid enese teada, nii võid sa tegutseda ilma tähelepanu enda peale tõmbamata ja ilma, et see tekitaks kuulujutte. Sa võid leida uuenduslikke lahendusi ja plaane, mida on kerge ellu rakendada. Kuu lõpus võid sa saada väga häid uudiseid, mis on seotud rahaga. Üks minevikus tehtud tegu hakkab nüüd sisse tooma. Üks investeering osutub väga tasuvaks. Aga jällegi, ole pigem vait ja ära räägi kõikidele seda, mida sa tead ja kust su raha tuleb. Nii saad sa vähemalt rahu. 

 


Armastus

Armastada võib ka ilma koos elamata. Isegi, kui see pole just kõige õnnelikum väljavaade, siis Jupiter on otsustanud sulle tõestada, armastusest üksi ei piisa selleks, et kõiki probleeme lahendada. Ka teiste teguritega tuleb arvestada hoolimata tunnetest. Sa oled valmis tõestama oma tundeid läbi tegude ja sõnade ning ootad vastu sama, ent just see võibki tekitada sellel kuul probleeme. Te ei näe olukorda samamoodi. Sa leiad, et oled teinud rohkem, kui vaja aga sulle heidetakse ette, et sa ei tee piisavalt palju. Ja sina ei hoia ka etteheidete pealt kokku. Kuu lõpus leiate te taas ühise keele. Kui sa oled vallaline, siis toob Merkuur su ellu kellegi läbi sotsiaalmeedia. Tõenäoliselt teeb see uus tutvus sind õnnelikuks. Merkuur soovib sulle õnne ja Marss aitab kaasa. Jupiter soovitab sul liikuda edasi aga tasapisi ja mitte liiga palju kiirustada. Ära jookse õnne järel, las õnn jookseb sinu järel.


Tervis

Vaatame asja head külge: Marss Kalades annab sulle jõudu ja jaksu juurde. Teeme nii, et klaas on pigem pooleldi täis, mitte pooleldi tühi. Merkuur jõuab Sõnni märki 24. mail ja annab sulle head energiat ning enesekindlust, mis aitab sul kõikidest takistustest üle saada. Pea vastu, kõik läheb hästi ja sa saad jõudu, mis aitab sul mägesid liigutada. Füüsiliselt oled sa valmis ja miski ei murra sind, kui ainult vaim vastu peaks...

Kommentaare ei ole