{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute maikuu horoskoop

foto : u...

foto : unsplash/Alyona Bogomolova


 

 Töö ja raha

Ja juttu jätkub kauemaks. Töö juures vähemalt. Maikuus hakkavad asjad taas liikuma õiges suunas. Ning mitmed head uudised on sind ootamas. Aga ka mõned probleemid, mis võivad sulle parajat peavalu valmistada. Näiteks, kui keegi muudab viimasel hetkel meelt ja otsustab ringi. See ei tähenda muidugi, et sinu jaoks oleks kõik kadunud, sa pead lihtsalt teistmoodi lähenema. Ja kohanema alati iga olukorraga. Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks ja tundeliseks töö juures, sest seda võidakse sinu vastu ära kasutada. Toetu faktidele ainult. Mis puutub rahaasjadesse, siis Merkuuri retrograadi tõttu pead sa paremini organiseerima oma eelarvet ja kulutusi. 

 


Armastus

Maikuus on suur vahe sellel, mida sa ütled ja sellel, mida sa teed. Kõik ei sõltugi sinust endast, sest su kaaslane võib sulle mitmel korral pettumust valmistada. Sa olid kindel tema sõna peale aga viimasel hetkel ta hüppas alt ära. Kuula oma südant, sest süda ei peta. Kui sa oled vallaline, siis hoia rohkem oma südant ja ära ava seda igale ettejuhtuvale nii kiiresti. Hea uudis on see, et 11. mail jõuab Jupiter Jäära märki ja seoses sellega on midagi ilusat juhtumas sinu elus. 


Tervis

Maikuu ei ole sinu jaoks just kõige parem kuu, ühel päeval oled sa heas tujus, juba järgmisel närib mõni mure su südant ja sa näed kõike mustas valguses. Hoia oma tervist ja närve.

Kommentaare ei ole