{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni maikuu horoskoop

  ...

 

foto : unsplash / Dmitriy Be

Töö ja raha

Maikuus teed sa ühe sammu edasi ja kaks tagasi. Selle asemel, et tegutseda ja haarata headest võimalustest kinni, ei suuda sa otsustada, mida oleks kõige õigem teha. Ja seda kõike tänu planeet Merkuuri liikumisele. Merkuur tekitab suurt segadust su suhetes. Kõige õigem, mida sa teha võid, on tegutseda. Tegutsemine aitab sul asjadest enese ümber paremini aru saada ning aitab sul oma plaane ellu viia ja eesmärke saavutada. Sa pead tegutsema ja näitama oma võimeid. Näita, et sa oled julged, sul ei ole midagi kaotada. Julge elada, tegutse parema tuleviku nimel ja su sissetulekud hakkavad kasvama. Tee ainult esimene samm. Ära vaata tagasi, vaata julgelt tuleviku poole ja haara headest võimalustest kinni, sest neid läheb sul tulevikus tarvis.

 


Armastus

Kuhu on kadunud armastuse planeet Veenus? Jääras. Kus on Marss. Kalades. Ja see tähendab, et niipea, kui olukord muutub pingeliseks, niipea, kui arusaamatused tekivad ja väsimus endast tunda annab, sa leiad võimaluse, kuidas kõike parandada ja muutud veelgi tähelepanelikumaks oma kaaslase vastu. Sa ei hoia kallistuste pealt kokku. Selle asemel, et vaielda, valid sina armastuse. Sa näitad oma tundeid välja ja ei hoia end selle pealt kokku. Kui sa oled vallaline, siis leiad sa jõudu, et keerata uus lehekülg ja unustada kõik need täiskritseldatud ja kortsutatud lehed, mis vahepeale jäid. Sa oled valmis alustama uue peatükiga oma elus. Ära katsu enneaegu teada saada, mida tulevik sulle toob, naudi käesolevat hetke ja lõpeta muretsemine.


Tervis

Sa võid olla sellel kuul väga heas vormis aga ka tunda suuremat kevadväsimust. Ära kurna ennast liiga palju ära, katsu kohandada oma rütmi ja organiseeri oma päevi vastavalt sellele. Hoidu stressist, usalda oma õnnetähte, ole enesekindlam ja kõik läheb hästi. Ümbritse end hea energiaga. 

Kommentaare ei ole