{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 21. mai

  foto : unsplash / Daiga Ellaby Jäär Armastus. Sa ...

 

foto : unsplash / Daiga Ellaby

Jäär

Armastus. Sa ei kannata enam seda igapäevast üksluist ja igavat elu, sa tahad oma ellu rohkem vaheldust. Töö. Üldjoontes peaks tänane päev tulema rahulik. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Su rahaasjad peaksid küll õitsema hakkama. 

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini ja keskendu kõige tähtsamale, kui sa tahad oma suuri plaane ellu viia


Sõnn

Armastus. Planeetide mõju annab endast tunda ja selle tõttu peaks täna su suhe elukaaslasega olema delikaatsem, mõned arusaamatused ja erimeelsused võivad tekkida. Töö. Sa võid saada huvitavaid pakkumisi aga ära mine liiga hoogu kohe alguses. Tervis. Asjad hakkavad paremuse suunas liikuma. Raha. Kui sul pole seda, mida sa tahaksid saada, siis hinda rohkem seda, mis sul juba on.

Väike nõuanne: oota rohkem häid uudiseid


Kaksikud

Armastus. Täna võib tühjast tüli tekkida. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu rahaasju, seega ei tohiks probleeme tekkida.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Vähk

Armastus. Ära võta kõike nii isiklikult ja ära ole liiga armukade. Töö. Kõik su pingutused peaksid hakkama vilja kandma. Tervis. Sa pead rohkem puhkama ja oma tervise peale mõtlema. Raha. Su majanduslik seis hakkab vaikselt paranema. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks

 


Lõvi

Armastus. Mitte ükski planeet ei mõjuta sinu armastuse sektorit, seega peaks sind ees ootama rahulik päev ilma suuremate üllatusteta. Töö. Hoia oma plaane ja mõtteid enda teada, kui sa ei taha endale probleeme kaela saada. Tervis. Täna on veepäev, joo palju vett ja mine ujuma. Raha. Täna on õige päev selleks, et leida võimalusi oma tuleviku kindlustamiseks.

Väike nõuanne: mõtle rõõmsaid mõtteid


Neitsi

Armastus. Veenus muudab su armuelu ilusamaks. Töö. Paljutõotav päev on sind ees ootamas. Tervis. Viimase aja väsimus ja masendushood peaksid hakkama kaduma. Raha. Ole ettevaatlikum ja kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab


Kaalud

Armastus. Pluuto mõjutusel ei ole su soovid ja igatsused eriti selged, kord tahad sa ühte, siis teist. Ja sinu kaaslane ei tea, mida sellest kõigest arvata. Töö. Sa tead, mida teha selleks, et oma seljatagust kindlustada. Tervis. Hoia oma vererõhku ja ära ärritu iga asja peale. Raha. Su rahaprobleemid lahenevad varsti.

Väike nõuanne: ära tee lähedastele haiget oma sõnadega


Skorpion

Armastus. Hoia oma suhteid ja hoia oma lähedasi. Töö. Ole natukenegi ambitsioonikam. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Praegune periood ei ole kõige parem, mõtle kaks korda enne, kui midagi ostad.

Väike nõuanne: suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi

 


Ambur

Armastus. Uus armastus võib täna su ellu tekkida. Töö. Sa ei karda midagi ega kedagi ja tänu sellele jõuad sa kaugele. Tervis. Hoia oma jalgu. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: ära muuda ise olukorda hullemaks ja ära tee teistele haiget


Kaljukits

Armastus. Planeetide seis ei ole kõige parem, võib juhtuda, et te olete teineteisest eemaldumas mõneks ajaks. Töö. Sa oled ambitsioonikas, isegi väga ambitsioonikas ja viid kõik oma plaanid ellu. Tervis. Võib-olla oleks hea anda oma organismile natuke puhkust. Raha. Raha tuleb, raha tuleb. Ära ainult kõike kohe laiaks löö.

Väike nõuanne: ole siiram ja avameelsem


Veevalaja

Armastus. Ära anna katteta lubadusi, see oleks suur viga sinu poolt. Töö. Täna leiad sa lahenduse ühele keerulisele probleemile. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ole paindlikum, kui sa tahad hoida häid suhteid teistega


Kalad

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma palju õnne. Töö. Katsu olla ettevõtlikum. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas stressi maandada. Raha. Hea rahaõnn saadab sind.

Väike nõuanne: pea oma lubadustest alati kinni.

Kommentaare ei ole