{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 22. mai

foto : unsplash / Mark Boss    Jäär Armastus. Kui s...

foto : unsplash / Mark Boss

 

 Jäär

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis me väga loodame, et see on ikka sinu partner, kes on praegusel hetkel sinu mõtetes ja südames. Töö. Sa võtad end käsile ja hakkad tõsisemalt oma tööd tegema. Tervis. Sa oled jälle hakanud sööma liiga palju, mõtle rohkem oma tervise peale. Raha. Hoidu suurematest kulutustest, praegu pole selleks kõige õigem aeg.

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu selle asemel, et hädaldada

 

Sõnn

Armastus. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu armastuse sektorit. Töö. Üldjoontes peaks kõik hästi minema ja ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Tervis. Sa oled heas vormis, hoia rohkem oma närve. Raha. Üks ootamatu kulutus võib tekkida.

Väike nõuanne: ära lase teiste meeleolul oma päeva ära rikkuda


Kaksikud

Armastus. Tõenäoliselt katsud sa täna oma suhteprobleeme lahendada. Töö. Kõik läheb hästi, mõned head uudised on sind ootamas. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta ja rohkem magada. Raha. Katsu olla ettenägelikum.

Väike nõuanne: tegutse rohkem ja räägi vähem


Vähk

Armastus. Sa tead, mida vastata, kui su elukaaslane teeb sulle etteheiteid. Töö. Raskused ei kohuta sind, sa äratad lausa imetlust töökaaslaste seas. Tervis. Tervise pärast ei ole sul vaja muretseda. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: ära lobise nii palju, kuula rohkem seda, mida teistel sulle öelda on

 


Lõvi

Armastus. Tänasel päeval võib sulle varuks olla väga ilus üllatus. Töö. Marss muudab sind ambitsioonikamaks. Tervis. Hakka rohkem sporti tegema. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema. Head võimalused võivad tekkida.

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika


Neitsi

Armastus. Sa tahad rohkem vaheldust oma ellu, ära ainult otsi seda valest kohast. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini. Tervis. Sa peaksid olema praegu väga heas vormis. Raha. Võimalik, et tänane päev toob sulle raha.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse


Kaalud

Armastus. Üks suur pettumus võib sind täna ees oodata. Töö. Sa oled motiveeritud ja aktiivne, ära muutu ainult liiga nõudlikuks. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas stressi maandada. Raha. Rahaasjade pärast pole sul vaja muretseda, su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: ole rõõmus


Skorpion

Armastus. Ära mängi jaanalindu, sellest ei tule midagi välja. Töö. Kõik muutuks palju paremaks, kui sa hakkaksid nägema igas inimeses ja olukorras midagi head. Tervis. Su tervis on hea, katsu ainult toituda paremini. Raha. Mitu head võimalust tekib täna, sinust endast sõltub, kui kiire sa oled.

Väike nõuanne: ära ole alati nii resoluutne

 


Ambur

Armastus. Veenus kaitseb su armuelu täna. Töö. Ära sekku teiste omavahelistesse probleemidesse. Tervis. Su tuju pole kõige parem, sest sa magad halvasti. Raha. Rahaprobleemid hakkavad lõpuks ometi kaduma.

Väike nõuanne: selle asemel, et oma probleemidega oma pead väsita, usalda oma mured kellelegi, kes oskaks sind aidata


Kaljukits

Armastus. Sa pead rohkem hoolitsema oma suhte ja partneri eest, kelle sa oled viimasel ajal hooletusse jätnud. Töö. Sa oled valmis kõigeks selle jaoks, et oma ambitsioone ellu viia. Tervis. Lõpuks ometi peaks väsimus kaduma. Raha. Mõned väikesed probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: tegele sellega, mis on kõige tähtsam ja olulisem


Veevalaja

Armastus. Täna võib tulla suur armastus su ellu. Töö. Viimased ajad on olnud natuke keerulisemad, nüüd aga hakkavad probleemid lahenema. Tervis. Ära unusta vitamiine. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ole kirjuta kõigele alla


Kalad

Armastus. Sa naudid rahulikku elu ja väikeseid rõõme. Töö. Tänane päev peaks sulle tooma palju rahulolu. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Hea õnn võib sulle täna naeratada.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid

Kommentaare ei ole