{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid stiiliapse peaksid vältima üle 50 - aastased naised

  Foto : unsplash / Md Salman     Isegi, kui põhimõttelisel...

 

Foto : unsplash / Md Salman

 

 

Isegi, kui põhimõtteliselt võib kanda kõike igas vanuses, siis mõned naised ei ole oma kehaga alati rahul, mis hakkab muutuma peale 50. eluaastat. 

Kõige parem oleks leida lahendus, mis paneb sind ennast hästi tundma ning väärtustab sind naisena. 

Et seda lihtsamaks teha, siis vaata, milliseid apsakaid sa peaksid vältima.


1. Ära kanna liiga lühikest

Peale 50. eluaastat, on soovitatav tunda end oma riietuses hästi. Selleks, et olla moodne, on soovitatav mitte kanda liiga lühikesi riideid ning eelistada selliseid seelikuid ja kleite, mis ulatuvad peaaegu põlvedeni. 

Mis puutub kleitidesse, siis sobib kanda pikka kleiti või siis põlvedeni ulatuvat. 

Loomulikult, kui sa leiad, et sul on väga ilusad jalad, siis võid sa neid esile tõsta aga ära kanna päris miniseelikut, mis võib jätta liiga vulgaarse mulje. 

 

 

 

 


2. Mustriga riided

Olenemata vanusest on mustriga riietega nii, et kõigile nad just ei sobi. Vali selliseid mustreid, mis sind ilusaks teevad. 

Väldi liiga avara dekolteega särke, mis võivad sind paksemaks teha. Samuti väldi horisontaalseid triipe, mis teevad laiemaks. 

Samuti ära kanna korraga kahte erineva mustriga riideeset nagu leopardimustriga pükse ja sebratriibulist särki. 


3. Vali sobivaid värvitoone

Peale 50. eluaastat on juba hea teada, millised värvid sulle sobivad ja kasutada silmapaistvaid värvitoone. Väldi täiesti musta riietumist, mis võib muuta vanemaks, samuti nagu beeži värvi rõivad võivad sind muuta ruttu 'vanaemaks'. 

Sa võid julgelt kanda tumesinist, valget, tumerohelist, erkpunast või kaamelipruuni. Loomulikult võid sa kasutada musta värvi riideesemeid, mis muudavad ka saledamaks aga ära riieta end üleni musta. 




Kommentaare ei ole