{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : armukadedate tähemärkide edetabel

  foto : unsplash / Markus Winkler Kui armukade sina oled? K...

 

foto : unsplash / Markus Winkler

Kui armukade sina oled? Kas sa lased oma kaaslasel enda elu elada või tahad kogu aeg teada, mida ta teeb ja kellega ta koos on? Kui sa ise ei ole päris kindel selles, kui armukade sa oled, siis ära muretse, astroloogia teab kõik!

Tegemist on armukadedate tähemärkide edetabeliga, mille kõige viimasel kohal on Kalade märk. 

 

12. Kalad

Kalad annaksid oma viimase särgi selleks, et teist inimest õnnelikuna näha. Kalad oskavad armastada ilma tingimusi esitamata. Kes tahab tunda tingimusteta ja tõelist armastust, siis Kalade tähtkujus sündinud inimene on kõige parem valik.


11. Kaksikud

Kaksikud otsivad ise vaheldust oma ellu ega keela seda teistele. 


10. Kaalud

Kaalude tähemärk on tõenäoliselt sodiaagi kõige populaarsem. Tal on hästi suur tutvusringkond, ta suhtleb kõikide inimestega täiesti vabalt. Armukadedus ei kuulu tema sõnavara hulka. Lisaks kõigele meeldib talle ka endale flirtida.


9. Veevalaja

Ilmselt on Veevalaja sodiaagi kõige muretum tähemärk. Ta ei võta eriti midagi isiklikult. Ja ei hakka skandaali tekitama kellegi pärast.

 

 


8. Ambur

Kuidas ka ei ole, tal pole kasulik armukade olla, sest ta läheks ise hea meelega mujale vaatama. Tema peab tähtsaks, et igal inimesel oleks vabadus teha seda, mida süda soovib. Ja olgem ausad, Ambur usaldab täiel määral oma kaaslast ja tema elus pole armukadusel kohta.

 

7. Neitsi

Neitsi usaldab aga kontrollib. 

 

6. Kaljukits

Kaljukits tahab vastu sama palju, kui ta annab. Ta ei taha palju kulutada ent armastuses on ta helde. Kui ta leiab, et sa oled hakanud liiga palju mujale vaatama, siis läheb ta lihtsalt minema.

 

5. Vähk

Ka sõprade vahel nõuab Vähk täielikku truudust ja lojaalsust. Ta on valmis suurt stseeni tegema väikeste asjade pärast, kui ta tunneb, et ta ei ole su elus ainus.

 

 


4. Jäär

Jäära elus on kõik konkurentsi küsimus ja armastus on tema silmis suur võistlus, milles tema peab võitjaks jääma. Ta tahab olla igal pool ja igas valdkonnas esimene ja kõige parem.


3. Lõvi

Lõvi tunneb oma suurt väärtust. Ta leiab, et sa oled õnnega koos üldse, et ta sinuga on ja ootab, et sa teda piiritult imetleksid. Ta tahab olla sinu elus ainus. Ta võib isegi oma kassi peale vihastada, kui see laseks end kellelgi teisel silitada.


2. Sõnn

Ta on suure omanikutundega. Tema jaoks on suhe püha. Nagu vann, kuhu kolmekesi ei mahu ja enne välja ei tule, kui vesi on külm.


1. Skorpion

Kõige armukadedam armukadedatest on muidugi ja otse loomulikult Skorpion. Tema silmis loed ainult sina ja vastu ootab ta sama suurt ustavust.

Kommentaare ei ole