{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 04. mai

foto : unsplash / Ilona Frey    Jäär Armastus. Jupi...

foto : unsplash / Ilona Frey

 

 Jäär

Armastus. Jupiter mõjutusel võib juhtuda, et täna tehakse sulle abieluettepanek. Töö. Elus ei lähe kõik nii nagu me sooviksime. Täna tuleb sul vastamisi seista mõnede ootamatute takistustega. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja jälgi paremini, mida sa sööd. Raha.  Sa võid alati hinda alla tingida. Kasvõi natukene.

Väike nõuanne: juhi oma mõtted parematele radadele


Sõnn

Armastus. Hea uudis on see, et Veenus on sinuga ja toob su ellu armastust. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini ja ära jäta asju pooleli. Tervis. Sa oled küll heas vormis aga väsimus tikub ligi aeg-ajalt. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: räägi sellest, mis sulle muret valmistab ja ära kanna oma koormat üksi


Kaksikud

Armastus. Kõik läheb hästi. Suhe kaaslasega on hea, teil on ühised huvid ja soovid. Kui sa oled vallaline, siis ära hüppa esimesele ettejuhtuvale kaela. Töö. Mõned viivitused võivad tekkida. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna ja sa võid saada ootamatult rikkaks.

Väike nõuanne: ole rahul sellega, mis sul juba on


Vähk

Armastus. Praegune planeetide seis annab mõista, et sa võid oodata häid uudiseid täna, mis peaksid sulle palju rõõmu tegema. Töö. Ära lase arusaamatustel ja väikestel probleemidel oma suhteid ühe töökaaslasega rikkuda. Tervis. Ära võta kõike nii südamesse ja ära muretse nii palju. Tee joogat või hingamisharjutusi, mõtle positiivsemaid mõtteid. Raha. Planeetide seis on üsna hea, haara headest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: ole hoolivam ja parem iseenda ja teiste vastu

 


Lõvi

Armastus. Sa tahaksid muuta oma suhet, leida rohkem aega oma kaaslase jaoks ning nautida seda rahu, mis teie vahel praegu on. Töö. Ole ettevõtlikum ja julgem. Tervis. Kevadväsimus kimbutab sind praegusel hetkel, katsu võtta mõneks ajaks aega maha. Raha. Sa oled väsinud rahaprobleemidest. Võib-olla tuleks organiseerida paremini rahaasju.

Väike nõuanne: ära otsi õnne mujalt


Neitsi

Armastus. Sa tunned end oma südames üksi ja leiad, et keegi ei mõista sind ja sinu tundeid. Töö. Igapäevane rutiin hakkab sind vaimselt kurnama, sa tahad vaheldust. Tervis. Tee endale lõõgastavat vanni, sa pead hoolitsema oma vaimse tervise eest. Sa oled liiga kaua tugev olnud. Raha. Hea oleks, kui sa piiraksid kõiki oma kulutusi praegusel hetkel.

Väike nõuanne: ära räägi oma elust kõikidele


Kaalud

Armastus. Omavaheline suhtlemine võib täna raskem olla. Palju arusaamatusi võib tekkida. Töö. Kõik viivitused ja takistused ärritavad sind. Tervis. Su enesetunne ei ole just kõige parem, ilmselt vajad sa kõige rohkem puhkust praegu. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära ela oma halba tuju teiste peal välja


Skorpion

Armastus. Tänane päev ei tohiks sulle suhteprobleeme kaasa tuua, sa peaksid olema elukaaslasega ühe lainel. Kui sa oled aga vallaline, siis ära usu kõike, mida sulle täna räägitakse. Töö. Sa oled valmis kõigeks, et oma plaane ellu viia. Tervis. Ära ela minevikus, katsu leida vahendeid, mis aitavad sul stressi maandada. Raha. Su materiaalne seis hakkab paranema tasakesi.

Väike nõuanne: hoia oma närve

 


Ambur

Armastus. Planeedid jätavad sind täna rahule. Tänane päev ei tohiks tuua muud, kui rahu ja vaikust sinu ellu. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida, ära võta kõike isiklikult. Tervis. Võta asju rahulikumalt, stress ei ole tervisele hea. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika


Kaljukits

Armastus. Kasuta kujutlusvõimet ära selleks, et muuta oma suhet paremaks. Töö. Hea õnn saadab sind täna. Tervis. Hoia oma kehakaalu ja ära söö liiga palju. Raha. Raske on praegusel perioodil kokku hoida. Õnneks leiad sa ka vahendeid, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära sea endale liiga suuri eesmärke


Veevalaja

Armastus. Midagi ilusat võib täna juhtuda. Töö. Tänu Merkuuri seisule suudad sa paremini kohaneda iga olukorraga ja haarata kinni kõikidest headest võimalustest. Tervis. Ära söö rohkem, kui vaja, su organism vajab puhkust. Raha. Sa leiad võimaluse, kuidas parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: kõiki nõuandeid ei maksa ka järgida


Kalad

Armastus. Ära hakka täna tõsistest teemadest rääkima, kui sa ei taha, et see tekitaks teie vahel veelgi suuremaid probleeme. Töö. Tõenäoliselt on sind täna ootamas üks väga hea uudis. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest, mis võivad sulle suuri probleeme kaasa tuua. 

Väike nõuanne: ära mõtle liiga palju

Kommentaare ei ole