{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et teie suhe on läbi saamas ja aeg on ära minna

  Foto : unsplash / Jorge Fernandez   Äkki su suhe ei ...

 

Foto : unsplash / Jorge Fernandez

 

Äkki su suhe ei sobi sulle enam? Heal ja halval suhtel on suur vahe. Hea suhe tekitab sinus hea tunde, sest see on normaalne suhe. Kui suhe on aga halb, siis tekitab see probleeme. 

Kui teie suhtes on liiga palju üksluisust ja igavust, kui midagi ei liigu, kui te venitate päevi hommikust õhtusse, siis on teie vahel mingi probleem. Selline elu võib muutuda väljakannatamatuks ühel hetkel. Igavus ei ole just kõige hullem asi, mis teiega võib juhtuda aga see võib põhjustada tõsiseid emotsionaalseid tagajärgi.


Te vaidlete mõttetute asjade pärast

See viitab sellele, et teil on igav. Kui sa vaidled tihti oma kaaslasega tühiste asjade pärast, siis võib see olla alateadvuslikust soovist luua teie vahele vahemaad, mis teid lahutab. Iga paari vahel tekib erimeelsusi. Sellepärast on vaja järele uurida, kas need vaidlused on alguse saanud igavusest või mõne muu põhjuse pärast. 


Vaikus teie vahel ei ole kuld

Liiga suur vaikus võib olla märk sellest, et te tunnete omavahel igavust. Vaikus võib olla normaalne ja hea aga kui te lähete  välja sööma ja teil pole omavahel mitte millestki rääkida, siis on see halb märk. 

 

 

 

Voodielu ei paku enam huvi

Kui suhtes on igavust, siis on seda tunda ka magamistoas. Vahekorrad muutuvad rutiinsemaks või lõppeda täiesti. Kaob huvi pingutada oma partneri nimel meeldimiseks või suhte ülevalhoidmiseks. Sa võid muutuda täiesti passiivseks selle asemel, et oma kohvrid pakkida.  


Armastusest ei piisa enam

Kahe inimese vaheline suhe võib olla üsna keeruline töö. Suurest armastusest alati ei piisa. Normaalne suhe on selline, kus mõlema partneri vaheline side jääb alles hoolimata välistest ja sisemistest stressiteguritest. Mõlemad partnerid funktsioneerivad, kui meeskonnakaaslased ja usalduslikud partnerid. 


Te ei lõbutse sageli omavahel

Igas suhtes tuleb ette väljakutseid aga head hetked peaksid olema tugevamad, kui teised. Kui see aga nii ei ole, võib see olla igavusest, mis teie vahele on tekkinud. Kui sa kortsutad kulme palju rohkem, kui naeratad või kui su naeratus on võlts, siis on tunned sa tõenäoliselt igavust. 

 

Sa unistad teistest

Oled sa juba mõtelnud sellele, et sa sobiksid paremini mõne teise inimesega. Ka see võib olla märgiks, et teie suhe ei ole päris normaalne. Isegi, kui see on normaalne, et sa pead ühte või teist inimest ilusamaks või atraktiivsemaks ning tunda kellegi teise suhtes tõmmet, siis tähtis on ikkagi meeles hoida seda, et see tohiks tõugata sind väljapoole su suhet.

 

 

 

Sa oled hästi emotsionaalne

Suhtenõustajate sõnul muutuvad nende inimeste tunded tihti, kes tunnevad oma suhtes igavust. Sa võid olla rõõmus ja tegus, seejärel vihastada ja tunda igavust, kurbust või isegi täielikku apaatiat. See võib olla üsna drastiline spiraal, mis aja jooksul tekib. Järgmine kord, kui sa iseennast ära ei tunne ja ei leia põhjust, siis võib sinu suhe olla selles süüdi.

 

Sa lõbutsed rohkem üksi

Te ei lõbutse enam koos vaid nüüd on sul väga palju tegemist just siis, kui sa oled üksi. See võib olla märgiks, et su suhe lihtsalt ei paku sulle enam huvi. Sa tegeled üksi nende asjadega, mis sulle meeldivad. Sa ei kaasa oma partnerit oma plaanidesse ja muutud palju eraklikumaks oma tegemistes.

 

Te ei lahenda oma suhteprobleeme ära

Kui sa elad suhtes, mis on sinu jaoks igav, siis tõenäoliselt ei viitsi sa isegi lahendada oma suhteprobleeme, mis sinu ja su parteri vahel tekkida võivad ning toitud pigem negatiivsetest emotsioonidest. Kui see nii on, siis on igavus teie vahel reaalne ja päris, tekkinud tänu emotsionaalse intiimsuse puudumisele. 

 

 



 

 






Kommentaare ei ole