{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 10. mai

  foto : unsplash / Zana Lee Jäär  Armastus. Täna s...

 

foto : unsplash / Zana Lee

Jäär 

Armastus. Täna saadab vallalisi hea õnn. Töö. Sa leiad kiireid lahendusi keerulistele probleemidele ja aitad mitme kolleegi hädast välja. Tervis. Hoia oma tervist rohkem, sest tervis on kõige kallim vara maa peal. Raha. Mitmed head võimalused võivad täna tekkida.

Väike nõuanne: ära peta iseennast


Sõnn

Armastus. Täna võid sa kohtuda inimesega, kellel saab su edaspidises elus suur roll olema. Töö. Sa oled tõsine konkurent ega jäta enne, kui oled oma tahtmist saanud. Tervis. Katsu oma eluviise paremaks muuta. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära ole malenupp kellegi käes


Kaksikud

Armastus. Sa ei saa aru, kuhu on kadunud kõik normaalsed inimesed? Kõik ausad, toredad ja meeldivad inimesed. Miks just sina satud alati valede inimeste otsa? Töö. Planeedid toetavad sind su ettevõtmistes. Tervis. Sa vajad C-vitamiini praegu kõige rohkem. Raha. Head võimalused tekivad, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära otsi odavat kuulsust


Vähk

Armastus. Ära tee väljagi oma elukaaslase märkustest ja etteheidetest. Hoia pea püsti ja ära unusta, et see kõik on õnneks mööduv. Töö. Sina oma hea tujuga nakatad ka teisi ja teed oma kolleegide päeva paremaks. Tervis. Ära muretse nii palju, stress on kahjulik tervisele. Raha. Oma rahaasjade pärast sa ilmselt täna muretsema ei pea. 

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest

 


Lõvi

Armastus. Sa ei saa aru, miks sa ikka ja jälle mõtled selle inimese peale, kellega sa töö juures või trennis kohtusid! Temas on midagi, mis ei jäta sind ükskõikseks. Töö. Sa oled muutunud eriti nõudlikuks nii iseenda, kui oma töökaaslaste vastu ja nõuad, et nad meeskonna au nimel veelgi rohkem pingutaksid. Tervis. Hoolitse rohkem oma kehakaalu eest. Raha. Võta härjal sarvist ja ära lase rahaprobleemidel oma elu rikkuda.

Väike nõuanne: selleks, et päevad ei lendaks linnulennul, õpi hindama rohkem igat päeva


Neitsi

Armastus. Lõpeta see ükskõikse mängimine, see ei tule sul hästi välja. Sa petad iseennast ja teisi. Räägi sellest, mis su südames toimub. Töö. Kõik läheb väga hästi. Tervis. Sa peaksid olema täna väga heas vormis ja isegi, kui viimasel ajal on mõned terviseprobleemid sind kimbutanud, siis nüüd saab kõik korda. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja maksa oma arved õigel ajal ära.

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega


Kaalud

Armastus. Katsu täna olla paindlikum ja tolerantsem teise inimese vastu, õpi koostööd tegema, selle asemel, et võidelda teise ideede vastu. Töö. Ära lase oma meelerahu häirida sellest, mida mõned kolleegid võivad arvata. Tervis. Ära unusta oma toitumisharjumusi paremaks muuta. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära tee sääsest elevanti


Skorpion

Armastus. Ära sega omavahel ära armastust ja tööasju. Töö. Sul on tunne, et su ülemused ei mõista sind ja su motivatsioone ning tõlgendavad kõike valesti. Tervis. Kerge masendus on sul peal, katsu leida võimalusi, mis aitavad sul pingeid maandada. Raha. Hoia rohkem oma raha.

Väike nõuanne: ära jäta oma kirju ja sõnumeid teiste käeulatusse

 


Ambur

Armastus. Sa pead olema parem nii iseenda, kui oma elukaaslase vastu. Töö. Hea päev on sind ees ootamas, mitmed toredad vahejuhtumid peaksid täna aset leidma. Tervis. Ära külmeta end ära. Raha.  Tänane päev võib sulle tuua palju raha.

Väike nõuanne: ole tolerantsem


Kaljukits

Armastus. Võib-olla tundub sulle praegusel hetkel, et su elu on kui muinasjutus, kõik läheb praegu nii hästi. Töö. Sa oled õppinud rohkem kuulama ja arvestama ka teiste arvamusega, see on väga hea. Tervis. Puhka rohkem ja ära kurna ennast ära. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: uhkus ajab upakile


Veevalaja

Armastus. Suur sõnavahetus võib täna tekkida elukaaslasega, millest sa ei välju võitjana. Töö. Õnneks kõik päevad ei ole vennad. Tervis. Sa tunned suurt väsimust. Raha. Hoidu riskantsetest tehingutest.

Väike nõuanne: katsu olla rohkem heas tujus


Kalad

Armastus. Tänane päev võib tuua su ellu armastust. Töö. Sul on raske aru saada, mida su töökaaslane sulle õieti öelda tahtis ja miks ta sinusse nii halvasti suhtub. Sa leiad, et ei ole midagi teinud, et sellist kohtlemist ära teenida. Tervis. Mõned seedeprobleemid võivad sind kimbutada. Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: õpi paremini suhtlema

Kommentaare ei ole