{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millesed tähemärgid ei jää kauaks vallalisteks maikuus?

foto: unsplash / Oziel Gómez    Mitte niisama ei öelda, et k...

foto: unsplash / Oziel Gómez

 

 Mitte niisama ei öelda, et kevad on armastuseaeg. Õhus on nagu tunda midagi romantilist, midagi kerget, mis paneb südame kiiremini tuksuma. See peaks aga kaasa tooma suuri muutusi vallaliste jaoks, kelle elu juba liiga igavaks läks. Maikuus aitavad planeedid meil teha seda, mida süda kutsub. Järgnevatel nädalatel võib tekkida palju häid juhuseid ja ootamatuid kohtumisi. Eriti puudutab see kolme tähemärki, kelle elu on võtmas täiesti uue suuna. Ja kui vaadata planeetide seisu, siis ei jää nad enam kauaks vallalisteks. 

 

Tänu Veenusele ja Jupiterile Jäära märgis, tuleb maikuu eriti romantiline


Maikuu on väga otsustava tähendusega sellel aastal. Mitmed suuremat sorti planeetide liikumised toimuvad just sellel kuul. Veenus on jõudnud Jäära märki, kuhu ta jääb kuni 28. maini. Veenus on see, kes kütab südameid ja puhub lõkkele suure armuleegi. Kui paaride jaoks tähendab see soovi rutiinist vabaneda ja katsetada midagi uut, siis vallaliste jaoks toob see kaasa palju häid üllatusi. Armastus võib uksele koputada iga hetk. Veenus Jääras muudab tundeid veelgi tugevamaks ja annab meile julgust, aitab meil teha esimest sammu, otsida oma ellu seiklusi ja põnevust ning mis siis, kui sellel suhtel pole tulevikku! Praegu on aeg nautida tänast hetke ja käesolevat päeva. Maikuus näevad ilmavalgust aga mitmed ilusad armastuslood. 11. mail jõuab ka Jupiter Jäära märki. Jupiter on aga õnne planeet, mis võib ellu viia meie kõige suuremad soovid. Jäär on aga ettevõtliku hingega, kellele meeldib tegutseda. Ta on julge ja vapper, kes ei karda midagi. Jupiter Jääras toob kaasa rõõmu, head õnne ja palju häid võimalusi. Mitmed silmapiirid avanevad, kõik muutub võimalikuks. Jupiter Jääras tõmbab ligi head õnne aga tingimusel, et sa ka ise tegutsed ega jää ootama, õnn sulle sülle kukuks.

 


Merkuuri retrograad

Jupiteri ja Veenuse duo Jääras avab uue peatüki meie elus. Ja selles peatükis keerleb põhiteema ümber armastuse ja õnne. 24. maist aga saab sellest duost trio. Punane planeet Marss tuleb samuti peost osa võtma. Marss Jäära märgis aga tähendab tõelist kirgede möllu. Kõike seda ilusat varjutab ainult Merkuuri retrograad, mis paneb meid mõtlema oma suhete üle järele. Kõige parem oleks sellel perioodil lihtsalt lasta asjadel omasoodu minna ja mitte sattuda paanikasse, kui olmetehnika katki läheb, kui sul liiga palju väikseid probleeme koguneb ja naabritega arusaamatused tekivad. Merkuur aitab meil aega maha võtta. Jäärale meeldib kiirus, Merkuur aga paneb Jäära ideed kahtluse alla. Seega kõige parem on mitte kiirustada. Kui su suhe on algusejärgus, ära kohe tõtte abielu vormistama, oota natuke ja õpi teist inimest tundma korralikult. 


Millised 3 tähemärki leiavad maikuus armastuse? 

Planeetide seis on väga hea kõikide tähemärkide jaoks maikuus, 3 tähemärki aga leiavad oma ellu sellel kuul armastuse. 3 õnnelikku väljavalitut, kes leiavad endale õige inimese oma ellu ja lõpetavad vallalisepõlve pidamise. Nad kohtuvad sellel kuul suure armastusega. Armastusega esimesest silmapilgust. Järgnevad nädalad on nende jaoks otsustava tähtsusega. 

 

 

Jäär

Jäär, mida sina armastusest arvad? Armastus on siinsamas, sinu käeulatuses aga sa pead ise tegema esimese sammu oma õnne suunas. Sina, kes sa armastad jahti pidada, sulle ei peaks valmistama mingit raskust esimese sammu tegemine. Nii elus, kui armastuses oled sa julge ja kartmatu, sa ei hakka liiga palju arutama asju, usaldad oma südant ja head õnne. 


Ambur

Ka Ambur leiab oma ellu maikuus suure armastuse. Vähemalt meie usume seda. Seda enam, kui sa Amburina suurendad oma tutvusringkonda. Käi rohkem väljas, liigu ringi, reisi, mine maailma vaatama. Jupiter toob sulle head õnne ja võib juhtuda, et kusagil, kus sa isegi ei oska oodata, ristub su tee ühe väga toreda inimesega, kellest sa kogu oma elu oled unistanud. Selle õige inimesega võid sa kohtuda täiesti ootamatus paigas. Planeedid aitavad sul oma unistusi täita. Kui sa aga liiga palju kiirustad, ei jää see suhe kestma, seega võta asju rahulikult.


Vähk

Sa pead oma mugavustsoonist välja tulema. Sa pead jätma oma sooja pesa ja minema oma õnnele vastu. Merkuur Sõnnis maikuu lõpus aitab sul kohtuda oma elu armastusega. Võib juhtuda, et see kohtumine leiab aset sotsiaalvõrgus. Oma loomult oled sa tagasihoidlik ja armastad lasta teisel tegutseda selle asemel, et ise esimest sammu teha. Nüüd aga muudad sa taktikat, sest armastus ise sirutab sulle käed. Soojad ja lahked käed, mis tõotavad sulle unustamatuid hetki täis suurt armastust. Merkuur soovib, et sa oleksid õnnelik, Marss aitab omalt poolt kaasa. Sa oled suur romantik ja valmis kõigeks selleks, et teist õnnelikuks teha. See on hea aga vaata, et sa üle ei paku. Jupiter soovib sulle ajada oma asju rahulikult, ilma kiirustamata. Ära torma ja kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole