{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lihtne nipp, mille abil saab 8 minutiga tumedatest silmaalustest lahti (ja see pole meiginipp)

Foto : unsplash / Angelos Michalopoulos     Tegemist on ühe...

Foto : unsplash / Angelos Michalopoulos

 

 

Tegemist on ühe väga tõhusa nipiga, mis aitab silmaümbrust värskendada ja seega vabaneda tumedatest silmaalustest. Tegemist on spetsiaalsetele punktidele vajutamisega, mis ergutab silmaümbrust koheselt. 

Tumedad silmaalused võivad olla geneetilised, viidata stressile, magamatusele, toitumisele, vee puudumisele, vitamiinivaegusele ja keha tüübile. Tumedate silmaalustega võitlemiseks on mitmeid erinevaid võimalusi, nende seas on müügil spetsiaalseid korrektoreid. Samuti saab aga abi akupressuuri vajutustest spetsiaalsetele punktidele. Akupressuur on Hiina traditsioonilise meditsiini osa, mis on nagu nõelravi ainult, et nõelte asemel kasutatakse sõrmeotstega surve avaldamist spetsiaalsetele punktidele selleks, et kehas taastada energiavoolu. 

Silmaümbruse punktidele vajutamine aitab vähendada tumedaid ringe silmade all, muuta nahka säravamaks ja värskemaks. 

 

 

 


4 lihtsa liigutuse abil pilk värskemaks! 


1. Hoia pöidlaid kulmukaarte alguses, ülejäänud sõrmed toeta otsmikule juustejuurte algusesesse ning masseeri 2 minuti jooksul. 

2. Hoia pöial ja nimetissõrm silmanurkadel vahel oleva ninajuurel ja masseeri 2 minuti jooksul sooritades liigutusi ülevalt allapoole ja seestpoolt väljapoole. 

3. Hoia nimetissõrmi põsenukkide peal silmade all ja masseeri 2 minuti jooksul. 

4. Tõmba nimetissõrme sõrmenukkidega üle kulmukaarte ja silma aluste kaarjaid liigutusi tehes 2 minuti jooksul



@zoeyxinyigong

Be patient ❤️ It’s just 8 minutes. #tiktokpartner #learnontiktok #morningroutine #chinesemedicine #acupressure #selfmassage #eyehealth #tiredeyes

♬ original sound - Xinyi Gong

Kommentaare ei ole