{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna, 30. mail, on taevas noorkuu: aeg on hinge tagasi tõmmata, sest rahulikud ajad ei ole enam kaugel

  foto : unsplash / Victoria Morgan Halvad uudised, väsitava...

 

foto : unsplash / Victoria Morgan

Halvad uudised, väsitavad päevad ja suhteprobleemid... Aprillikuu keskpaigast saadiks on nii palju probleeme ja arusaamatusi tekkinud, et niipea, kui üks probleem saab lahendatud, tekib kohe teine. Nüüd õnneks hakkab kõik paremuse poole minema, sest rahulikum periood ei ole enam kaugel.

Sa võid rahulikumalt hingata, probleemide aeg on otsa saamas. Merkuuri kardetud retrograadne liikumine saab selleks korraks läbi, 30. mai noorkuu toob kaasa rahu ja selgemat mõistust peale viimaste nädalate segadust.

Päikese- ja kuuvarjutuste hooaeg on selleks ajaks läbi, Merkuuri retrograad saab ka läbi - selle kevade algus ei olnud just kõige kergem. 

Nüüd aga on aeg hakata lootusrikkamalt tuleviku poole vaatama ja olla valmis headeks uudisteks. 

Tänane noorkuu Kaksikute märgis on hea enne. 

 

 

Noorkuu aeg avab alati uue peatüki. Praegu on ideaalne aeg selleks, et teha uusi plaane, alustada uute projektidega, panna paika oma soovid ja kavatsused järgnevaks kuuks. Meid on ees ootamas juunikuu, mõtle juba ette, mida sa teha sooviksid ja tahaksid, ära muretse vahendite ja võimaluste pärast: unista nii, nagu kõik oleks võimalik. Mõtle ainult häid mõtteid ja usu imedesse. 

Energia meie ümber hakkab muutuma tasapisi. Viimaste kuude rusuv ja raske õhkkond on vahetumas, meid on ees ootamas paremad ajad ja paremad uudised. Selleks aga, et muuta oma elu paremaks, pead sa teadma, mida sa tahad, see on nagu seeme, mida sa külvad. Kes külvab muremõtteid, kes lootust ja usku. 

Noorkuu Kaksikutes tähendab ka seda, et sa peaksid hoolitsema oma suhete eest teistega. Kirjuta oma tuttavatele ja lähedastele, uuri, kuidas neil läheb. 

See on ka hea ajastu selleks, et vabaneda sellest, mida sa enam ei vaja. Vabasta end oma hirmudest ja kartustest, mis ei lase sul rahulikult magada ega elada. 

Keskendu sellele, mis on hästi, mõtle positiivsemaid mõtteid. 

Jäär, sa tahad suhelda ja oled alati valmis uusi tutvusi looma. Ava silmad ja süda, sest noorkuu toob su ellu uusi inimesi.

Sõnn, praegu saadab sind hea rahaõnn. 

Kaksikud, see on sinu noorkuu. Tõenäoliselt näed sa kõike oma elus selgemalt, asjad võtavad teise tähenduse. 

 

 

Vähk, kuula ka iseennast. Su sisemine hääl räägib sinuga ja annab sulle tarka nõu. 

Lõvi, uued väljakutsed tekivad. 

Neitsi, sa oled õigel teel, jätka samas vaimus. 

Kaalud, aeg on rohkem suhelda. Lõpeta see omas nurgas mossitamine, see ei vii sind kuhugi. 

Skorpion, noorkuu toob su ellu armastust. 

Ambur, sa oled heas tujus ja otsid vaheldust oma ellu. 

Kaljukits, mõtle oma isiklikule heaolule.

Veevalaja, tõenäoliselt tunned sa liblikaid kõhus sellel nädalal.

Kalad, uus peatükk on algamas sinu elus.

Kommentaare ei ole