{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 30. mai

  foto : unsplash / Quino Al Jäär Armastus. Kõik lä...

 

foto : unsplash / Quino Al

Jäär

Armastus. Kõik läheks hästi, kui sa ise oma halva tujuga kõike ilusat ära ei rikuks. Töö. Ole ettevõtlikum, sest sul on palju häid ideid. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Võimalused tekivad, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: sea endale reeglid ja pea neist kinni

 

Sõnn

Armastus. Kõik läheb nii hästi, kui võimalik. Töö. Võib juhtuda, et tänane päev tõestab seda, et kõik inimesed ei pea antud lubadustest kinni. Tervis. Täna peaksid sa olema eriti heas vormis. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ole rõõmsam


Kaksikud

Armastus. Ära mängi oma partneri südame ja tunnetega. Töö. Tänane päev võib sulle tuua häid üllatusi. Tervis. Marss muudab sind optimistlikumaks. Raha. Tänane päev on hea selleks, et organiseerida paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ole alati täpne


Vähk

Armastus. Täna muutub su paarisuhtes valitsev õhkkond hetkega, võib juhtuda, et tormituuled hakkavad puhuma. Töö. Sul on head ja originaalsed ideed, ära hoia neid ainult enda teada. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ära usu nii palju muinasjutte. 

Väike nõuanne: kui raha ei ole, siis on tunne, et raha aitaks lahendada kõik probleemid. Kui raha aga on, siis selgub, et tegelikult võib raha probleeme ainult juurde tekitada.

 


Lõvi

Armastus. Kui sa ise natuke omalt poolt kaasa aitad ja kõike ilusat ära ei riku, läheb täna kõik hästi. Töö. Mõned ootamatud vahejuhtumid võivad tekkida, millega sa ei teadnud arvestada. Tervis. Katsu rohkem värske õhu käes viibida. Raha. Hea rahaõnn saadab sind praegu. 

Väike nõuanne: kui sa otsid lahendusi oma probleemidele, siis lõpeta muretsemine ja ära murra enam oma pead. Lase alateadvusel leida kõige paremad lahendused ning maga rahulikult


Neitsi

Armastus. Üksluisus ja rutiin on suhte kõige hullemad vaenlased. Töö. Mõtle rohkem oma tuleviku peale ja tegutse selles suunas. Tervis. Planeetide seis aitab paraneda võimalikest terviseprobleemidest. Raha. Hea päev investeerimiseks.

Väike nõuanne: iga asja jaoks on oma aeg


Kaalud

Armastus. Sa oled liiga autoritaarseks ja nõudlikuks muutunud ja selle all kannatab eelkõige su suhe elukaaslasega. Töö. Asjad ei liigu praegu. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Sa võid täna sooritada väga kasulikke tehinguid.

Väike nõuanne: ole diplomaatilisem igas olukorras


Skorpion

Armastus. Hea päev on sind ees ootamas, suuremaid muutuseid ei tohiks tekkida. Töö. Paremad tuuled hakkavad puhuma. Tervis. Hoia oma kehakaalu. Raha. Hea ja rahulik päev.

Väike nõuanne: toitu tervislikult ja tasakaalukalt, ära liialda alkoholiga

 


Ambur

Armastus. Sa tahad kõigile meeldida, flirtimine võõrastega võib sulle aga pahandusi kaasa tuua. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Lõpuks ometi tunned sa end paremini. Raha. Ole kokkuhoidlikum ja ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: kõik teavad, et vaikimine on kuld ja rääkimine hõbe aga vähesed peavad sellest kinni.


Kaljukits

Armastus. Kui sul on suhteprobleeme, siis tegele nendega täna. Töö. Ära ülehinda oma võimeid. Tervis. Tee rohkem sporti. Raha. Hoidu üleliigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: ära karda oma arvamust peale suruda, mõnikord on see vajalik


Veevalaja

Armastus. Täna tuleb väga ilus päev, mis peaks kaasa tooma toredaid üllatusi. Töö. Ära tegutse liiga tormakalt. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära ole kannatamatu, sest igal asjal on oma aeg


Kalad

Armastus. Sa oled järeleandlik ja tänu sellele läheb kõik hästi. Töö. Ole ettevõtlikum ja sa jõuad kaugemale. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära ela õhulossides

Kommentaare ei ole