{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa teadsid, milleks sa veel võid nõudepesumasinat kasutada?

  Foto : pixabay / Liudmila B      Nõudepesumasin, nagu tem...

 

Foto : pixabay / Liudmila B

 

 

 Nõudepesumasin, nagu tema nimestki välja võib lugeda, on mõeldud eelkõige nõude pesemiseks. Aga kas sa teadsid, et sa võid nõudepesumasinat kasutada ka teiste esemete pesemiseks?

Kui su lastel on plastmassist (ilma elektrooniliste seadmeteta) mänguasju, siis võid sa panna mänguasjad võrkkotti ja seejärel nõudepesumasinasse! Kõige parem oleks, kui sa paned kotikese mänguasjadega nõudepesumasina ülemisele riiulile ja eelistad kõrge temperatuuriga pesu. Pese mänguasju regulaarselt, eriti juhul, kui su laps on haige olnud (gripis, kõhuviiruses) : nii saad sa bakteritest ja mikroobidest lahti. 






Samuti võid sa pesta hambaharju ja juukseharju nõudepesumasinas. Pane harjad kahvlite ja nugade korvi. Ära siiski pane nõudepesumasinasse puidust ega pehmete harjastega juukseharju. Samuti võid sa pesta nõudepesumasinas küürimisharju.

Nõudepesumasinas võib pesta ka spordiasju: põlvekaitsed, kiivreid või poksikindaid. Parema tulemuse saamiseks lisa 1 sl. soodat puhastusvahendina sinna, kuhu sa tavaliselt nõudepesumasina tableti paned.

 

Kommentaare ei ole