{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis mõjub meestele naiste juures eemaletõukavalt?

  Foto : unsplash / Raamin Ka ...

 

Foto : unsplash / Raamin Ka

 

 

 Mis on see, mis mehi eemale peletab kõige rohkem? 


  • Karvad ja halb lõhn

 Mehed on üsna üksmeelsed tunnistama, et neid peletab naiste juures eemale kõige rohkem just karvad ja halb lõhn. Üks mees kirjutas: " See oli vist kolmas kord, kui me kokku saame ja ma kutsusin ta seekord enda juurde. Istusime siis seal diivani peal ja mu käsi libises ta jala peale. Ma kohe ehmusin, kui ta tundsin, et ta sääred ei olnudki siledad vaid torkisid. See mõjus küll eemaletõukavalt!" 

Mis puutub lõhnadesse, siis ei meeldi meestele alkoholi järele lõhnavad naised. Üks teine mees kirjutab, et ta tutvus kord ilusa naisega ühes ööklubis ja talle tõesti see naine meeldis, kuni selle hetkeni, kui see naine alkoholist läbiimbunud hingeõhuga sosistas, et ta läheks hea meelega edasi kuskile baari kokteili jooma. Alkoholilõhna järgi tundus küll nagu oleks ta juba piisavalt joonud.

  • Küüned
Näritud küüned, mustad küünealused, halvasti hoolitsetud küüned.... enamik mehi leiab, et küüned peavad naiste juures olema laitmatud. Pooleldi mahakoorunud küünelakk pole nüüd küll ilus vaadata. Lisaks sellele ei meeldi osadele meestele üldse lakitud küüned. Eriti erkpunased. Nad leiavad, et see on nagu 80ndate aastate sekretäridel.
 
 
 
 
 
 
 
  • Jalad
Meeste jaoks mõjuvad eemaletõukavalt ka haisvad jalad. Ja lisaks ootavad nad, et naised oma jalgade eest hoolitseksid. 
 
  • Meik
Meigi suhtes arvavad mehed, et seda ei tohiks olla liiga palju ega liiga vähe... On mehi, kellele meeldivad naturaalsed naised, on teisi, kes leiavad, et ilma meigita naised ei ole ilusad. 
 
  • Juuksed
Mehed leiavad, et naised võiksid hoolitseda oma juuste eest, kõige eemaletõukavamad on naise juures rasvased ja mustad juuksed. Ning kõõm peas.
 
  • Riided
Üks mees kirjutas, et ta kohtus naisega, kes kandis teist päeva järjest samu riideid. Ja see pani teda mõtlema naise hügieeni ning puhtuse üle... Ja see mõjust talle eemaletõukavalt. 
 
 
 
 
 
 
 
  • Mehelikud naised
Naised, kes riietuvad, käituvad ja räägivad nagu mehed, kes on ropu suuga, on 100 % eemaletõukavad. Näiteks nagu naine, kes rooli taga suitsetab ja sõimab teisi juhte. 
Mõnedele meestele jälle ei meeldi naised, kes liiga valjult räägivad või kes on liiga väljendusrikkad. 
 
  • Purjus naised
Selles punktis on ka kõik mehed üksmeelel. Mitte ükski mees ei unista naisest, kes joob liiga palju. Üks mees kirjutas, et ta veetis ühe naisega väga ilusa õhtu... kuni naine jõi järjekordse pitsi viina ja jooksis vetsu oksendama. 
 
  •  Liiga saatuslikud naised
Naine, kes sööb mehi pilguga, kes ütleb, et ta on kõige seksikam, kes võtab kohe kotist välja terve varustuse eesootava öö jaoks - see võib kõik olla kena, aga see hirmutab mehi ja ajab nad põgenema. Eriti esimesel õhtul.

  • Ja samuti... 
Naised, kes räägivad ainult iseendast. Naised, kes ootab, et mees kõik kinni maksaks. Naised, kes nõuavad liiga palju tähelepanu - et mees hoiaks restoranis kätt, käiks tänaval käest kinni, teeks massaaži koju jõudes jne. Või siis naine, kes esimesel kohtumisel küsib mehe astroloogilist tähemärki ja siis ütleb, et ei see ikka ei lähe. 

  • Aga kodus? Koos elades? 
Naised, kes kannavad dressipükse voodis. Karumõmmidega pidžaamat. Loomakujudega susse. Mehed tahavad seksikat ööpesu. 
Juuksed kraanikausis. 
Igaõhtune tiraad päeva jooksul toimunust: "Ja siis ta ütles mulle seda...  ja mina vastasin, et... ja siis ta ütles, et ... ja saad ju aru, et ma ei saa seda võtta niisama rahulikult. Ajab ju närvi!" Jne, jne.



Kommentaare ei ole