{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 1. mai

  Foto : unsplash / Julia Kicova Jäär Armastus. Sin...

 

Foto : unsplash / Julia Kicova

Jäär

Armastus. Sinul läheb küll praegu kõik hästi nii töö juures, kui eraelus. Kui sa oled vallaline, siis peaksid sa kohtuma ühe erakordse inimesega täna. Töö. Sa oled alati valmis aitama ja kaasa lööma, tänu sellele oled sa aga tööga üle koormanud. Tervis. Ära trenniga üle pinguta. Raha. Ole ettevaatlik ja mõtle alati enne, kui kulutad. 

Väike nõuanne: ära lase kadedusel oma õnne ära rikkuda

 

Sõnn

Armastus. Ära mängi jaanalindu ja lahenda oma suhteprobleemid ära. Töö. Sa hoiad häid suhteid töökaaslastega. Tervis. Lõpuks ometi tunned sa, et kõik terviseprobleemid hakkavad kaduma ja su enesetunne paraneb. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: ära karda eksida, vigadest õpitakse


Kaksikud

Armastus. Mõned pinged võivad tekkida. Töö. Sa tunned, et su kannatuste karikas on täis saanud ja ei suuda enam kauem suud kinni hoida. Tervis. Ära muretse nii palju, katsu olla positiivsem. Raha. Keegi võib pöörduda sinu poole viimases hädas.

Väike nõuanne: ole rõõmus


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks täitma kõik su ootused. Töö. Keskendu rohkem oma tööle ja ära ole nii hajameelne. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära kurna ennast ära. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju

 

 

Lõvi

Armastus. Ära muutu liiga nõudlikuks oma kaaslase vastu. Töö. Muutused ei meeldi sulle aga nüüd ei jää sul muud üle, kui tuleb olukorraga leppida. Võta asju rahulikult. Tervis. Ära riku oma tervist ära. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: hoidu vaidlemisest, sa rikud ise oma suhted teistega ainult ära

 

Neitsi

Armastus. Võta midagi ette, et muuta oma suhet tugevamaks. Töö. Mõned takistused ja probleemid võivad tekkida, mis nõuavad kiiret tegutsemist. Tervis. Õnneks ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ole sihikindlam, nii jõuad sa pärale

 

Kaalud

Armastus. Võib juhtuda, et su kaaslane teeb sulle täna etteheiteid. Töö. Räägi oma plaanidest teistega ja ära hoia oma häid ideid enda teada. Tervis. Väike väsimus kimbutab sind, võta vitamiine ja mine loodusesse jalutama, see aitab pead tuulutada. Raha. Ole valmis headest võimalustest kinni haarama.

Väike nõuanne: täna on õige päev heade otsuste tegemiseks

 

Skorpion

Armastus. Sa tahaksid veeta rohkem aega oma kaaslasega ja naudid rahu ning üksmeelt, mis teie vahel on. Töö. Sa võid saada ühe väga huvitava pakkumise. Tervis. Sa oled hea tervise juures ja valmis mägesid liigutama. Raha. Ole ettevõtlikum.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini

 

 

Ambur

Armastus. Sa isegi ei tea, mis sind täna ees ootab. Seda nimetatakse keelatud armastuseks, mis tuleb su ellu, tahad sa seda siis või ei taha. Töö. Kõik edeneb sinu käes, ära hakka liiga palju uhkustama ainult töökaaslaste ees. Tervis. Sa pead paremini oma toitumist jälgima. Raha. Tänane päev võib sulle teha ühe väga ilusa kingituse.

Väike nõuanne: muuda oma eluviise paremaks

 

Kaljukits

Armastus. Kui sa oled vallaline, kohtad sa täna kedagi, kellest saab sinu tulevaste laste isa või ema. Töö. Sul on kõrgemad sihid, ära hüppa ainult üle oma varju. Tervis. Ära kuluta oma närve mõtetute vaidluste peale. Raha. Su plaanid ei ole hetkel väga selged, hoidu sellepärast igasuguste rahaliste tehingute sooritamisest.

Väike nõuanne: tee iseendaga rahu

 

Veevalaja

Armastus. Kui õnn su uksele koputab, lase ta sisse. Töö. Täna pead sa ühe keerulise probleemi ära lahendama. Tervis. Ära söö liiga palju, suvi pole enam kaugel, mõtle rohkem oma kehakaalu peale. Raha. Hea periood on su elus algamas.

Väike nõuanne: ära ole liiga närviline

 

Kalad

Armastus. Ära ütle seda, mida sa hiljem kahetseda võid. Töö. Ole ettevõtlikum. Tervis. Sa oled viimasel ajal liiga närviliseks muutunud. Tee tervisesporti, see aitab parandada enesetunnet ja leida rahu. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ole tolerantsem ja mõistvam

Kommentaare ei ole