{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja aprillikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok

 

 Armastus

Nii nagu märts, tuleb ka aprill hea kuu. Sina, kes sa tavaliselt oled üsna püsimatu loomusega, otsid nüüd tõsist suhet. Mitmed kohtumised on silmapiiril ja tõotavad ilusaid ja meeldejäävaid hetki. Niipea, kui sa oled leidnud oma arust selle õige inimese, hakkad sa oma tunnetest rääkima. Paarisuhtes olevaid inimesi saadab aga hea õnn. Ilusate ilmade saabudes muutub teie suhe ainult paremaks. Te lähete käsikäes edasi.

 

Tervis

Töö juures on palju tegemist aprillis ja see nõuab sinult palju energiat. Sa tead, et pöördepunkt ei ole enam kaugel ja teed kõik, et olla tasemel. Ainult, et sa kurnad ennast nii päris ära ja see võib sulle endale kalliks maksma minna. Sul on raske teha vahet era- ja tööalastel asjadel. Kui mingi rahutus või mure su hinge närib, siis on kõige parem sellest rääkida ja mitte veeta magamata öid. Teiste nõuanded on alati kasulikud.

 

 

Töö ja raha

Tuleta meelde, alles sa hädaldasid ja kaebasid, et töö juures on igav ja midagi kunagi ei juhtu. Aprillikuu toob sulle terve portsu väljakutseid, millega sa pead hakkama saama. Uus peatükk on sinu elus algamas. Sa pead ragistama oma ajurakke ja vaatama, kuidas sa sellest olukorrast välja saad. Need aga, kes otsivad tööd, võivad saada häid uudiseid kuu alguses.

 

Pere ja sõbrad

Ära käi aprillis liiga palju väljas selleks, et oma töömuresid unustada. Eelista kvaliteeti kvantiteedile. Su kaaslane võib sulle teha erinevaid pakkumisi, kuidas oma nädalavahetusi organiseerida paremini. Jäta tema hooleks kõige planeerimine. Praegu on ka hea aeg selleks, et teha eesoleva suve plaane. 

Kommentaare ei ole