{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade aprillikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok

 

 Armastus

Aasta algusest saadik mõtled sa juba oma elu ja olu üle järele. Aprillis leiad sa vastused oma küsimustele. Ãœtleme selgelt ära, et mõned paarid otsustavad oma suhte aprillis lõpetada. Ja see toob kaasa vabadusetunde. Seda muidugi kohe tunda ei ole aga aja jooksul saad sa aru, et sa tegid targa otsuse. Mis puutub vallalistesse, siis rõõmuhetki tuleb küll ette aga suure armastusega su tee seekord veel ei ristu. 

 

Tervis

Terviseprobleeme sul karta ei ole vaja aprillis aga väsimus kimbutab sind küll. Sa mõtled ikka ja jälle oma isiklike probleemide peale. Sa pead olukorraga lihtsalt leppima ja leidma võimaluse, mis aitaks sul pingeid maandada. See ei ole kerge aga vähemalt kaitsed sa oma tervist. Tee sporti ja liigu palju. Sellest sõltub sinu une kvaliteet.

 

 

Töö ja raha

Mõned muutused tekivad töö juures. Sina pole selle põhjuseks ja pead olukorraga lihtsalt leppima. Võib olla saad sa endale uue ülemuse. Või uued töökaaslased. Kuidas ka ei ole, sa pead uue olukorraga lihtsalt kohanema. Ja see pole alati nii lihtne. Sa ei ole kindel, kas sa oled oma koha peal ja mõtled rohkem oma tuleviku üle. Aprill pole siiski kõige õigem kuu selleks, et töökoha vahetuse peale mõtelda. 

 

Pere ja sõbrad

Sa tahad veeta rohkem aega oma lähedaste, sõprade ja vanematega, kes sinu jaoks tähtsad on. Sa väldid sõprade koos aja veetmist, võib-olla ainsaks erandiks on need, keda sa juba ammu tunned. Kui sul on lapsi, siis sukeldud sa laste maailma ja tegeled rohkem nendega. See toob su päevadesse rõõmu ja aitab sul oma mured kõrvale panna. 

Kommentaare ei ole