{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi aprillikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Anastasiia Rozumna

 

 Armastus

Paarisuhtes olevad inimesed otsustavad lõpuks ometi abiellu astuda, kui see juba pole tehtud. Vallalised ei jää enam kauaks vallaliseks. Kohtumistest juba puudu ei tule. Ja lõpuks ometi saabub ka kaua oodatud armastus sinu ellu. 

 

Tervis

Kuna su eraelus läheb kõik nii hästi ja õnne planeet Jupiter toetab sind su ettevõtmistes, siis on ka su tervis hea. Kahju oleks, kui terviseprobleemid selle nii ilusa kuu ära rikuksid. Rahune maha, su tervist ei ohusta miski. Sa oled heas vormis nii vaimselt, kui füüsiliselt. Sa hoolitsed oma tervise ja keha eest, jälgid, mida sa suhu pistad ja seega läheb kõik hästi. 

 

 

Töö ja raha

Nii nagu märtsis, on sul ka aprillis tegemist ja toimetusi käed ja jalad täis. Eriti töö juures. Sa oled motiveeritud ja ambitsioonikas. Ära ainult tegutse liiga palju üksi. Kuula ka teiste arvamusi ära. Kuidas ka ei ole, sind jätkub igale poole ja sa jõuad kõik oma plaanid ellu viia. Hea edu saadab sind. 

 

Pere ja sõbrad

Sa ei viitsi eriti väljas käia aprillis. Sa eelistad teisi külla kutsuda selle asemele ja hoolitsed nii oma sõprade eest. Kui sul on aga lapsi, siis pead sa leidma igaühe jaoks aega, mida sul viimasel ajal nii vähe käes on olnud. 

Kommentaare ei ole