{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute aprillikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Charles Gao

 

 Armastus

Aprillikuu tuleb üsna keeruline sinu jaoks ja võib kaasa tuua mõningaid probleeme. Kui sa oled kellegagi juba koos, siis võib su kaaslasel kõigest kõrini saada ja ta võib kõigele käega lüüa, hoolimata armastusest sinu vastu. See mõjub sulle raskelt ja sa ei taha sellise asjaga leppida. Sa oled valmis kõigeks, et teda tagasi saada. Ja võib juhtuda, et sa oskad välja tuua just kõige paremad argumendid, mis aitavad teda veenda. Kui sa aga otsid armastust oma ellu, siis planeedid sind aprillis ei aita. Ole kannatlik ja ära murdu.

 

Tervis

Tervisprobleemid ei tohiks sulle aprillis muret valmistada. Isegi, kui sellel kuul tuleb sul ette päris palju takistusi ja probleeme, ei lase sa ennast sellest kõigest morjendada. Sa hakkad tegema sporti, mis aitab sul oma mõtetes korda luua ning pingeid maandada. Ja tänu sellele oled sa heas vormis. Võib ka juhtuda, et sa võtad haiguslehe, mitte sellepärast, et sa haigeks jääd, vaid sellepärast, et hoida eemale teatud tööalastest probleemidest. 

 

 

Töö ja raha

Aprillis jaotatakse töökohustused ümber. Mõned muutused tekivad. Kõigepealt lööb see sind rivist välja ja sa võid kaotada üldse kogu motivatsiooni end siis otsustad sa käised üles käärida ja oled valmis väljakutseid vastu võtma. Ainult, et sul tuleb tegemist teha kolleegidega, kellel on südame asemel kõva kivi ja kellel puudub igasugunegi kaastunne. Tõenäoliselt pead sa võitluseks oma vaimu valmis seadma. See kõik kurnab sind ära aga ära muretse, mis ka ei juhtu, sina ja õiglus võidate.

 

Pere ja sõbrad

Su pereprobleemid võtavad sinult palju energiat ja sul pole selle tõttu aega ega tahtmist sõpradega palju suhelda. Sa tahaksid oma elukaaslasega koos rohkem aega veeta, ilmselt selleks, et tema südant tagasi võita. Kui teil on lapsi, siis ära palju neil sekkuda oma probleemide lahendamisse. See ei ole hea. Võib ka juhtuda, et suhe su enda vanematega muutub sellel perioodil lähedasemaks. 

Kommentaare ei ole