{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni aprillikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Martin Dawson ...

 

Foto : unsplash / Martin Dawson

 Armastus

Sa tahaksid, et sind vaadatakse, et sulle pööratakse rohkem tähelepanu, et sind ihaldatakse, et sind kutsutakse välja... Vallalisi saadab aprillis väga suur edu, kohtumistest ei tohiks puudust tulla. Nagu liblikas lendad sa ühelt õhtult teisele ja vahetad kaaslasi. Sa ei mõtle homsele päevale. Aga kas sellistes tingimustes on võimalik armastust leida? Kuidas ka ei ole, üks ilus ja suur armulugu näeb aprillikuus valgust. Paarid aga peaksid õppima kannatlikust ning olema valmis järeleandmisi tegema. Võib täitsa juhtuda, et sa pead üksi kogu koduse majapidamise oma õlgadele võtma selleks, et su kaaslane saaks oma asjadega rahulikult tegutseda.

 

Tervis

Oled sa õppust võtnud viimastel kuudel tehtud vigadest? Kui see nii on, siis ei tohiks ükski probleem sind aprillis kimbutada. Tänu sellele, et sa teed sporti, oled sa heas vormis. Kui sa aga ei ole loobunud oma halbadest harjumustest, võid sa haigeks jääda, sest sa oled oma organismi lihtsalt liiga ära kurnanud. Aga veel pole liiga hilja selleks, et midagi muuta. Aprillikuul on sulle varuks häid üllatusi töö juures ja oleks kahju, kui sa peaksid töölt puuduma oma terviseprobleemide tõttu.

 

 

Töö ja raha

Kui sa otsid tööd, siis aprillikuu tuleb tihe ja sündmusterohke. Mine koputa julgelt firmade ukse taga ja käi töömessidel. Sind saadab edu. Need aga, kellel on juba kindel ametikoht olemas, saavad tasu oma pingutuste eest. Kevadel on teile häid üllatusi varuks, tõenäoliselt teevad paljud teie seast karjääri ja saavad kõrgema ametiposti. Sa pead ainult ise valmis olema lisatunde tegema. 

 

Pere ja sõbrad

Sa oled aprillis tööga hõivatud aga ka kodused toimetused ootavad tegemist. Sul ei jää palju vaba aega sõpradele. Õnneks nädalavahetusel leiad sa ikka paar vaba hetke aga ka seda aega eelistad sa rohkem veeta oma pere ja lähedastega. 

Kommentaare ei ole