{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi aprillikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Wolfgang Hasselmann

 

 Armastus

Aprillikuu toob värskust sinu eraellu. Ja palju armastust. Võib-olla on ka tegemist juhusuhetega, sest tundub nagu otsid sa oma ellu vaheldust. Vallalised naudivad seda perioodi täiel rinnal. Paarid aga peavad otsuse tegema, kas nad tahavad endist viisi jätkata või lõpetada nagu kord ja kohus. Võib juhtuda, et on aeg uus lehekülg keerata.

 

Tervis

Mõned väikesed terviseprobleemid võivad tekkida. Mitte midagi tõsist aga sa unustad tihti ise ära, et aprillikuu ilusad ilmad on sageli petlikud. Ja selle tõttu võid sa külma saada ja see väsitab sind. Mõned allergiad võivad endast märku anda kevadel. Hoolimata sellest kõigest oled sa head vormis. Seega kui sa lähed välja, siis pane ennast soojalt riidesse.

 

 

Töö ja raha

Töö juures on sul head väljavaated. Sul on palju häid ideid. Sa leiad vastused küsimustele ja probleemidele, mis aasta alguses tekkisid. Nüüd on aeg kõik praktikasse panna. Sinu arvamust võetakse kuulda ning sulle usaldatakse ühe tähtsa projekti juhtimine. Mõned kahtlused siiski võivad tekkida. Kui sa otsid aga tööd, pead sa veelgi kannatlikkust varuma. 

 

Pere ja sõbrad

Sa ei taha kodus istuda aprillis. Sa tahad kevadet nautida ja väljas käia. Pereelus läheb kõik hästi. Sa naudud aega, mida sa lastega koos veedad ja oled eeskujulik lapsevanem. Sul on soov kõike koos lastega teha, isegi sõpradega koos olles võtad sa lapsed kaasa. Lähedastega koos olemine tekitab sinus heaolutunde. Sa oskad teisi ära kuulata, oled kaastundlik ja mõistev ning räägid oma tulevikuplaanidest. 

Kommentaare ei ole