{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi aprillikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok

Armastus

Paaridel võib ette tulla mõningaid probleeme. Mitte midagi tõsist aga tegemist võib olla suhtlemisprobleemidega. Tuleb hakata lihtsalt rohkem rääkima selleks, et mõista, miks probleemid on tekkinud. Iga suhe nõuab kahepoolseid pingutusi ja hoolt. Kui sa oled aga vallaline, ei tohiks aprillikuu su ellu suuremaid muutusi tuua.

 

Tervis

Sa oled oma tervise eest rohkem hoolitsenud, sest viimasel ajal pole su tervis olnud just kõige parem. Aprillis aga saad sa jõudu juurde ja tervis paraneb. Aprillis ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada aga sa ise muretsed liiga palju ja kujutad endale igasuguseid haiguseid ette. Katsu parem rohkem elu nautida ja ära karda nii palju. 

 


Töö ja raha

Sa organiseerid hästi oma tööd ja oled motiveeritud. Üks suhteprobleem võib tekkida aga õnneks lahenevad asjad aprilli keskpaigaks. Aprilli lõpp toob sulle kaasa aga väga häid uudiseid. Võib olla on tegemist palgatõusuga või ametikõrgendusega. Või siis saad sa preemiat. Su rahaasjad peaksid kuu lõpus olema paremas seisus, kui eelmisel kuul. Kui sa otsid tööd, siis mõned võimalused tekivad.


Pere ja sõbrad

Nii nagu märtsis, käid sa palju väljas nii pereringis, kui sõpradega. Sind huvitavad meelelahutuslikku laadi ja kultuursed hetked. Kui sa oled lapsevanem, võib ette tulla suhteprobleeme ühe lapsega.

Kommentaare ei ole