{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude aprillikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok

 

 Armastus

Sa oled rõõmus ja entusiastlik ning tahad muuta oma suhet paremaks. Selle jaoks kutsud sa oma kaaslase uusi silmapiire avastama. Ja su kaaslasel pole midagi selle vastu, et saada uusi kogemusi. Ka vallalised ei jää ilma. Armastus on ka nende ellu jõudmas kevadlillede õitsemise aegu.

 

Tervis

Kui tervis on hea, siis on kõik korras. Vähemalt nii ütled sina endale sellel aprillikuul. Aga sellest hoolimata oled sa piisavalt tark ja hoolitsed enda tervise eest ka edaspidi. Sa jälgid oma toitumist ja teed sporti. Suvi ei ole enam kaugel ja sa tahad oma lisakilodest lahti saada. 

 

 

Töö ja raha

Töö juures saadab sind väga hea edu aprillikuus, sa oled ettevõtlik ja tead, mida sa tahad. Planeedi on sinuga ja toetavad sind igal sammul. Ole sellepärast ise julgem ja ettevõtlikum ja ära karda oma tegelikku arvamust välja öelda. 

 

Pere ja sõbrad

Sulle meeldib väljas käia. Nii sõpradega, kui elukaaslasega kahekesi. Sa viid oma kaaslase eriti romantilistesse kohtadesse nädalavahetusteks, kus te saate olla ainult omavahel. Kui teil on aga lapsi, siis pead sa olema autoritaarsem ja mitte lasta endale pähe istuda. Eriti, kui su lapsed on juba teismeliseeas. 

 

Kommentaare ei ole