{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni aprillikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok

Armastus

Paaridel võib omavahel pingeid tekkida. Mitte sinu või su kaaslase tunnete pärast vaid selle tõttu, et teil on mõlemal liiga palju tööprobleeme ja eraelu jaoks ei jää eriti palju aega. Isegi, kui alguses on su kaaslane üsna mõistev, siis peatselt hakkab ta sulle etteheiteid tegema. Ära lase olukorral hullemaks minna, katsu midagi ette võtta. Vallaliste jaoks aga häid uudiseid ei ole. Vähemalt mitte aprillis.


Tervis

Sa oled üsna väsinud aprillis. Sul on nii kiired ajad käes, et sa unustad oma tervise eest hoolitseda. Sa arvad, et sa oled võitmatu aga sa ei tohiks oma tervist ära kurnata. Midagi tõsist õnneks ei tohiks juhtuda aga kui mingi väike terviseprobleem tekib, on see märguanne sellest, et sa pead oma tervisesse tõsisemalt suhtuma. Ole mõistlikum. 

 


Töö ja raha

Töö juures on väga kiired ajad ja palju tegemist, ettetulevate muutuste tõttu pead sa veelgi rohkem pingutama. Ega see sulle nii vastumeelne ei olegi, sest väljakutsed meeldivad sulle. Sa ei vaata kella ja jõuad igale poole. Kui sa aga otsid tööd, siis saad sa häid pakkumisi. 


Pere ja sõbad

Üks kolleeg tuleb nädalavahetusel sinu juurde, et tööasju arutada. Sina oled muidugi rõõmuga nõus aga unustad täitsa ära, et sa ei ela üksi ja nädalavahetuse peaks olema pere jaoks. See ei muuda su suhteid kodustega just paremaks. Eriti juhul, kui sul on lapsi. Mis puutub sõpradesse, siis oled sa nende olemasolu unustanud. Hea oleks siiski, kui sa paneksid prioriteedid paika.

 

 

Kommentaare ei ole