{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi aprillikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok

 Armastus

Aprillikuus on kõik võimalik sinu jaoks. Hea õnn saadab sind praegusel perioodil, vallalised võivad lõpuks ometi leida suure armastuse. Paarid aga naudivad oma õnne või vähemalt peaaegu. Mõned peavad aru andma minevikus aset leidnud sündmustest ja tegudest. Üks ammu unustatud lugu võib päevavalgele ilmuda ja rikkuda kõik ilusa ära. Pole midagi teha, tuleb süüd tunnistada ja mitte tõde varjata.

 

Tervis

Üldiselt oled sa heas vormis aprillis. Kui eelmisel kuul mõni terviseprobleem sind kimbutad, siis nüüd on kõik korras. Jälgi siiski paremini, mida sa sööd, eriti, kui sa käid tihti väljas söömas. Ära söö liiga rasvast ja eelista köögivilju. Ära unusta hommikuti korralikult end sirutada ja teha võimlemisharjutusi. See parandab seedimist. Eriti hea on see siis, kui sa pead oma töö tõttu palju istuma.

 

 

Töö ja raha

Aprillis tegeled sa ühe uue projektiga. Ja selle edu sõltub meeskonnatööst. Sina aga oled see, kes peab vastutama kõige eest. Mõned pinged võivad tekkida ja sa pead olema väga diplomaatiline, et arusaamatusi lahendada. Mis puutub rahaasjadesse, siis hakkab su majanduslik seis paranema. 

 

Pere ja sõbrad

Tänu lisasissetulekule võid sa endale midagi lubada aprillis. Ja sa tahad rohkem väljas käia ning hoolitseda oma lähedaste eest. Mõni romantiline nädalavahetus kaaslasega kuluks ka ära. Kui sul on lapsi, siis on praegu õige aeg külvata neid kingitustega üle. Kusjuures sa teedki tavaliselt neile palju kingitusi. Võib ka juhtuda, et sa otsustad kaugemaid sugulasi minna külastama. 

Kommentaare ei ole