{ads}

HIDE

Viimased

latest

Toiduained, mis aitavad trenni ajal rohkem rasvu põletada

  K õik me teame, et füüsiline koormus on hädavajalik, et kaotada kaalu aga oleks hea ka tunda toiduaineid, mis aitavad põletada rohkem r...

 

Kõik me teame, et füüsiline koormus on hädavajalik, et kaotada kaalu aga oleks hea ka tunda toiduaineid, mis aitavad põletada rohkem rasvu trenni ajal on suurepärane võimalus langetada kaalu tõhusamalt ja efektiivsemalt.


1. Banaanid.

Banaanid sisaldavad rikkalikult kaaliumi, B-vitamiini ja magneesiumi. Banaanid sisaldavad samuti palju kiudaineid, see aitab veresuhkru taset hoida tasakaalus ja stimuleerida teie vereringet trenni ajal.

2. Kaer.

Üks portsjon kaeru tagab teile hea annuse kiudaineid, valke ja magneesiumit. Tänu kiudainetele põletab kaer rasvu ja soodustab täiskõhutunnet, mis aitab teil kahtlemata kaalu kaotada. Kaer on kaloritevaene ja kergendab sooletööd.

3. Rohelised smuutid.

Rohelised smuutid tagavad organismile vajalikke toitaineid ja soodustavad aluselist keskkonda organismis. Rohelised köögiviljad nagu kapsas, paprika, seller ja brokoli aitavad rasvu põletada, nad on rikkad antioksüdantide poolest ja soodustavad kaalulangust.


4. Kookosõli.

Kookosõli võtab näljatunnet ära. Ta on rikas E-vitamiini ja puhta rasva poolest. Kookosõli sisaldab ka keskmise ahelaga triglütseriite, mis toetavad kaalulangust.
National Center for Biotechnology uuringu järgi vahetades sojaõli kookosõli vastu soodustab see rasvtõve all kannatavate naiste juures kaalulangust.
Võttes kaks sl kookosõli enne trenni tegemist soodustab see rasvade põletamist.

5. Kuivatatud puuviljad.

Kuivatatud puuviljades leidub palju süsivesikuid ja kiudaineid ja sellepärast on nad suurepäraseeks vahendiks, et energiataset tõsta, sest nad seedivad aeglaselt, aitavad kaalu kaotada ja soodustavad täiskõhutunnet. Nad on rikkad kiudainete, mineraalide ja olega-3 poolest, sellepärast kuivatatud puuviljad nagu datlid, viigimarjad, rosinad, aprikoosid ja pähklid sobivad hästi kokku kaalulangemis programmiga, sest aitavad alal hoida normaalse sooletöö.

6. Chia seemned.

Chia seemneid saab hästi segada smuutidesse. Nad on rikkad valkude, kiudainete, mangeesiumi, raua ja A ja B - vitamiinide poolest. Neil on metabolismi stimuleerivad omadused mis aitavad kaalu langetada, eriti just talje ümber kuhjunud rasvu põletada. Veel enam, Chia seemned on rikkad kaltsiumi sisalduse poolest, kaltsium soodustab seedetegevust.




7. Kinoa seemned ehk hanemalts.

Kinoa on rikas B-vitamiini, valgu, magneesiumi ja raua poolest. Ta on kalorivaene, rasvavaene ja rikas B12-vitamiini poolest, mis aitab kiirendada metabolismi ja põletada kaloreid. Kinoa sisaldab kiudaineid, mis aitavad soodustada täiskõhutunnet ja võtavad ära näksimissoovi.

8. Mustikad.

Mustikad ja maasikad on head looduslike süsivesikute allikas, neil on põletikuvastane toime.
Mustikad on soovitatavad inimestele, kes soovivad kaalu alandada ja põletada rasvu. Michigani ülikooli poolt läbiviidud uuringud näitasid, et toidud, mis sisaldasid rikkalikult mustikaid, aitasid kaasa kõhurasvade põletamisele, reguleerida veresuhkru taset ja alandada kolesterooli.
Mustikad soodustavad kaalulangust stimuleerides metabolismi ja alandades söögiisu.

9. Valgud.

Kanepiseemned kubisevad valkudest. Lisage neid oma smuutidesse või segage kaerahelvestega. Kanepiseemned tagavad teile 20% rauavajadusest.
Valgud on olulised, et kaalu kaotada ja põletada rasvu. Journal of Nutrition' poolt läbiviidud uuringu järgi inimesed, kes toitusid valgurikkalt (40% valke ja 30% süsivesikuid) näitas, et aasta jooksul kaotasid nad umbes 38% keharasvadest vastupidiselt eile, kes järgisid süsivesikuterikast dieeti (55% süsivesikuid ja 15% valke) Eelistage taimse päritoluga valke või siis valgest liha ja kala.










 

Kommentaare ei ole