{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 27. aprill

Foto : unsplash / Aaron Burden    Jäär Armastus. Ku...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt ristub su tee ühe Kaalude tähtkujus sündinud inimesega. Töö. Sul on nii palju plaane aga sul jääb julgusest puudu, et neid ellu viia. Sellest on tõsiselt kahju. Tervis. Kas sa kannatad stressi all? Tõenäoliselt elad sa liiga kiiret elu. Ja vajad kiiresti puhkust. Raha. Ära anna kiusatusele järele, praegu ei ole aeg lubada endale kõike, mida sa tahad. 

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete

 

Sõnn

Armastus. Sulle ei meeldi segada omavahel ära armastust ja tööasju. Sulle ei meeldi kuulujutud. Sulle ei meeldi, kui inimesed väänavad tõde ja näevad seda, mida tegelikult ei ole. Aga kui täna peaksid sa kohtuma ühe väga meeldiva inimesega töö juures, siis ei suuda sa oma tundeid enam kontrollida. Töö. Sa oled selline, kes ei pea kinni reeglitest, mis kehtivad teistele töötajatele. Sa tahad kõike teha oma äranägemist järgi. Tervis. Juba mõnda aega kannatad sa stressi käes ja oled selle tõttu väsinud. Sa pead endale puhkust lubama. Raha. Ära looda kogu aeg imede peale. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära räägi kõigile oma plaanidest

 

Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda ühe inimesega, kellega sa tunned ennast hästi. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, ära lase kahtlustel ja möödarääkimistel oma suhet rikkuda. Töö. Sul võib mõnikord julgusest puudu tulla töö juures, täna aga probleeme ei tohiks tekkida, sest Marss ise muudab sind ettevõtlikumaks. Tervis. Ära liialda kõige hea ja paremaga. Raha. Praegusel hetkel on su väljavaated väga head.

Väike nõuanne: tegele sellega, mis on tõesti tähtis 


Vähk

Armastus. Sa tahad olla vaba ja sõltumatu. Ära muuda oma elu liiga keeruliseks. Töö. Kui sa loodad, et suudad täna palju ära teha, siis tõenäoliselt tuleb sul pettuda. Mitmed takistused ja ootamatused võivad täna tekkida. Tervis. Hoolitse oma südame tervise eest. Raha. Täna leiad sa oma probleemidele lahendused.

Väike nõuanne: ära ole nii naiivne, et usud meelitusi

 


Lõvi

Armastus. Armastuse ingel sihib sind täna oma noolega. Töö. Ära ole täna nii hajameelne ja ära käi ringi pea pilvedes. Tervis. Üks töö juures aset leidev vahejuhtum võib tõsta stressi taset. Raha. Hea päev selleks, et leida võimalusi, kuidas oma raha kõige paremini investeerida.

Väike nõuanne: ära ela kahetsustes: mis tehtud, see tehtud


Neitsi

Armastus. Ära jookse kahe küna vahet. Otsusta lõpuks ära, mida sa tahad. Töö. Mõned muutused võivad tekkida. Selle asemel aga, et heast võimalusest kinni haarata, kõhkled sa liiga kaua. Tervis. Sa oled haige, täpselt sama haige, kui siis, kui ema läks õhtul välja ja sina jäid üksi koju kurvastama. Ära torma arstile helistama, sest arsti abi siin ei aita. Katsu ise oma meelt lahutada ja muuta oma elu ilusamaks. Raha. Kuula ühe Vähi või Skorpioni tähtkujus sündinud inimese nõuandeid.

Väike nõuanne: ole realist


Kaalud

Armastus. Veenus kaitseb su paarisuhet kõikige probleemide eest. Töö. Töö juures võib minna suureks sõnavahetuseks, mis mõjub üsna kurnavalt, sest sa tahad, et sinu sõna viimaseks jääks. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Ära tee oma pangaarvet tühjaks.

Väike nõuanne: ära torma igas suunas korraga


Skorpion

Armastus. Üks noorusearmastus võib täna endast elumärki anda. Töö. Täna avaneb sul võimalus oma positsiooni kindlustada. Tervis. Ära söö liiga palju magusat. Raha. Rahal ei ole lõhna, hirmul aga on. Sa kardad liiga palju, et sul tuleb vajalikest vahenditest puudu. 

Väike nõuanne: veeda rohkem aega lähedaste seltsis, selle asemel, et väljas käia

 


Ambur

Armastus. Su näost on näha, et sa oled armunud ja õnnelik. Töö. Üks vahejuhtum võib sulle sügavat pettumust valmistada. Tervis. Katsu leida võimalusi, mis aitavad maandada stressi taset. Raha. Tõenäoliselt kahetsed sa, et oled viimasel ajal liiga palju kulutanud. Aga Saturn tuleb sulle appi, seega ära muretse.

Väike nõuanne: usu sellesse, et kõik läheb hästi, hoolimata sellest, mis su ümber toimub


Kaljukits

Armastus. Tänane päev võib sulle tuua ühe väga ilusa üllatuse, mis sind südamepõhjani liigutab. Töö. Tõenäoliselt hakkavad su asjad nüüd liikuma jälle. Tervis. Sa elad liiga kiiret elu, katsu rohkem puhata. Raha. Su majanduslik seis hakkab taas paranema. 

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu


Veevalaja

Armastus. Muidugi on su elu raske, kui te kumbki pole nõus esimest sammu tegema ega lepitust otsima. Töö. Tänane päev võib sulle tuua ühe väga hea uudise. Tervis. Sa oled heas vormis, kõik terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Väga hea päev selleks, et lahendada oma rahaprobleemid ära.

Väike nõuanne: organiseeri paremini oma päevi


Kalad

Armastus. Täna kohtud sa ühe võluva tundmatuga, kes tahab sinuga lähemalt tuttavaks saada. Töö. Tänu oma heale tujule muudad sa ka teiste päeva ilusamaks. Tervis. Kõik läheb hästi, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: hingerahu on kõige tähtsam

Kommentaare ei ole