{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 28. aprill

  Foto : unsplash / Nare Nevorgyan Jäär Armastus. T...

 

Foto : unsplash / Nare Nevorgyan

Jäär

Armastus. Täna leiad sa põhjust, miks oma elukaaslast imetleva pilguga vaadata. Sa hakkad teda lausa ülistama ühe vahejuhtumi pärast, mis täna aset leiab. Töö. Kust sa võtad kogu selle energia? Kuidas sa jaksad kõik ära teha ilma puhkamata? Tervis. Tõenäoliselt mõlgutad sa juba mõnda aega mõtteid selle üle, kuidas muuta oma eluviise paremaks ja tervislikumaks. Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: ära aja omavahel segi armastust ja tööasju


Sõnn

Armastus. Sa oled nostalgilises meeleolus ja mõtled igatsusega oma suhte algusaastate peale. Sul on tunne, et vähemalt praegu on teie elus liiga palju probleeme tekkinud. Töö. Kui sa otsid vastuseid, siis Jupiter ütleb sulle, mida sa pead tegema. Tervis. Mõtle rohkem iseenda peale ja ära ela üksnes teiste jaoks. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja kõik läheb hästi. Hakka rohkem kõrvale panema.

Väike nõuanne: ära kahtle enam oma võimetes


Kaksikud

Armastus. Mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad täna tekkida. Kui sa oled vallaline, siis ära mängi tulega. Töö. Üks inimene teeb sulle täna ühe väga hea pakkumise. Tervis. Sa oled heas tujus ja heas vormis, kontrollid suurepäraselt oma tundeid ja mõtteid. Raha. Rahu ja vaikus.

Väike nõuanne: ära muuda oma elu ise keerulisemaks, jää ausaks iseenda ja teiste suhtes


Vähk

Armastus. Sa ütled, et sa ei taha üksi olla aga teed kõik, et armastust vältida. Keda või mida sa õieti kardad? Töö. Ära unusta end peale tööpäeva lõppu premeerida, sest sa oled seda väärt. Tervis. Hoia ennast soojas, sest kevadised ilmad on petlikud. Raha. Hea periood on sinu elus algamas, sul on väga head väljavaated.

Väike nõuanne: kui tuju on halb, keskendu rohkem sellele, mis su elus hästi on

 


Lõvi

Armastus. Mõtle rohkem iseenda peale, sa oled ennast täiesti ära unustanud, katsudes kogu aeg teisi õnnelikuks teha. Töö. Täna suudad sa ennast tõestada, näidates üles head veenmisoskust ja äratades sellega imetlust teistes. Tervis. Aeg-ajalt on vaja puhata ja hoolitseda oma tervise eest. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: mõtle vähem iseenda ja rohkem teiste peale

 

Neitsi

Armastus. Tänane päev toob su ellu armastust. Töö. Kohtumine ühe Kalade tähtkujus sündinud inimesega paneb sind mõtlema oma karjääri peale. Tervis. Üldiselt oled sa heas vormis, võib-olla ainult natuke närviline. Raha. Praegune periood pole just kõige parem, ära liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: ära oota alati, et teised sind kiidaksid, siis ei tule sul pettuda


Kaalud

Armastus. Esimesel kohtumisel ei lähe alati kõik nii nagu sa sooviksid. Ära oota liiga palju. Töö. Kui sul on suuremaid plaane tuleviku jaoks, siis hakka nüüd neid ellu viima. Tervis. Väga hea päev on sind ees ootamas, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Oota veel natuke, varsti avaneb sul võimalus lahendada kõik oma rahaprobleemid.

Väike nõuanne: kui sa hädaldad kogu aeg oma elu üle, kaob hea õnn üldse sinu kõrvalt


Skorpion

Armastus. Ära vihasta oma elukaaslast välja. Ära oota kogu aeg, et tema sind üllataks ja poeks oma nahast välja selleks, et sulle meele järele olla. Töö. Kui sa oled parema töökoha otsingul, võid sa täna saada ühe väga hea pakkumise. Tervis. Tõenäoliselt kimbutavad sind uneprobleemid. Raha. Jupiter toob sulle täna rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ära tõstata alati poleemikat

 


Ambur

Armastus. Sinu kannatused pole veel lõppenud. Ära riku oma närve liiga palju. Töö. Üldiselt peaks kõik hästi minema täna. Tervis. Ilmselt kannatad sa stressi all, katsu sporti teha ja liikuda rohkem. Raha. Rahaasjad valmistavad sulle suurt pettumust hetkel.

Väike nõuanne: lase teistel tegeleda enda probleemidega ja keskendu rohkem oma isiklikule elule


Kaljukits

Armastus. Täna sa lausa hüppad oma kallimale kaela ja külvad ta armastusega üle. Töö. Mitte keegi ei saa sulle etteheiteid teha, sa oled eeskujulik ja laitmatu oma töökohustuste täitmisel. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Katsu piirata oma kulutusi.

Väike nõuanne: ole taktitundeline ja diplomaatiline


Veevalaja

Armastus. Hoolitse rohkem oma suhte eest. Töö. Sa leiad, et su ümber on liiga palju kadedust ja silmakirjalikkust. Tervis. Võib-olla seljaprobleemid valmistavad sulle muret. Raha. Ära unusta, et raha võib muuta elu mugavamaks aga õnne rahaga osta ei saa. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks


Kalad

Armastus. Tõenäoliselt oled sa hetkel ühel lainel oma elukaaslasega, teil on ühised soovid ja vajadused. Kui sa oled vallaline, siis peaks üks Lõvi tähtkujus sündinud inimene peatselt sinu ellu saabuma. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, kõik su pingutused peaksid hakkama vilja kandma. Raha. Sa võid saada ootamatust kohast suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära katsu oma lähedasi muuta, et nad oleksid sellised nagu sina tahaksid


Kommentaare ei ole