{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 26. aprill

  Foto : unsplash / Colin White Jäär Armastus. Mõtl...

 

Foto : unsplash / Colin White

Jäär

Armastus. Mõtle oma suhte algusaastatele, mõtle selle peale, mis teid omavahel liidab ja ära lase väikestel ja nii tühistel probleemidel oma suhet ära rikkuda. Katsu parem välja uurida, mis su kaaslast hetkel rahutuks teeb. Töö. Sa oled üsna rahul oma tööalase eluga ja teed juba suuremaid ning julgemaid plaane. Tervis. Väga raske on süüa tervislikult, kui sa nii tihti väljas söömas käid. Raha. Praegune Merkuuri aspekt võib mõjutada sinu rahalist seisu, tõenäoliselt ei ole su asjad praegu kõige paremaks korras. Seega hoia silm oma kulutustel peal.

Väike nõuanne: ära unusta, et sinu sees on peidus suur jõud


Sõnn

Armastus. Planeedid jätavad su täna rahule. Oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos, midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Töö. Üks väike pettumus võib täna aset leida. Tervis. Tõenäoliselt oled sa väga heas vormis. Raha. Võib-olla mõtled sa rohkem ühe ostu peale, mida sa tahaksid teha aga mille jaoks ei ole sul piisavalt vahendeid. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, võid sa just täna kohtuda ühe inimesega, kellega sul tekib kohe hea kontakt. Töö. Ole ettevõtlikum ja ära oota, et teised sinu eest kõik ära teeksid. Tervis. Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab - pea sellest vanasõnast kinni ja kõik läheb hästi. Raha. Kasuta ära praegust planeetide seisu selleks, et oma majanduslikku seisu parandada. Mõned head võimalused peaksid tekkima.

Väike nõuanne: austa iseennast rohkem


Vähk

Armastus. Üks ilus armastuslugu võib täna alguse saada. Töö. Sa oled oma ala spetsialist, keda kõrgelt hinnatakse, täna aga on sul pea laiali otsas. Ära muutu liiga hajameelseks ja katsu paremini keskenduda. Tervis. Söögiisu on sul natuke halb. Mis sind vaevab? Äkki on see kevadväsimus? Raha. Sul on väga head väljavaated hetkel.

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult

 


Lõvi

Armastus. Ära nääguta nii palju oma elukaaslase kallal. Sa näed kõiges, mis ta teeb, ainult halba. See ei vii sind kuhugi. Töö. Tõenäoliselt tuleb sul langetada üks tähtis otsus täna. Tervis. Miks sa kogu aeg usud, et sul võib üks või teine haigus olla? Rahune maha, sul ei ole vaja nii palju muretseda. Raha. Materiaalsed probleemid on kõigest materiaalsed. 

Väike nõuanne: ära usalda kõiki oma probleeme töökaaslastele, sõpradele ja lähedastele


Neitsi

Armastus. Ära ole nii armukade, see ei sobi sulle ja teeb rohkem halba, kui head. Töö. Lõpuks ometi tehakse sulle üks väga hea pakkumine. Tervis. Vaadates praegust planeetide seisu, peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma ühe väga hea üllatuse. 

Väike nõuanne: ära hüppa kogu aeg ühelt kohalt teise peale, nii ei jõua sa kuhugi


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis on Veenus otsustanud muuta su elu. Töö. Katsu lahendada väiksemad probleemid ja erimeelsused ära. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja katsu maandada pingeid. Raha. Tõenäoliselt võid sa sooritada väga kasulikke tehinguid täna.

Väike nõuanne: vaata tulevikku lootusrikkamalt ja parema pilguga


Skorpion

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma armastust. Töö. Sa vajad puhkust kiiremas korras, miks mitte mõnel üksikul saarel. Tervis. Tee hingamisharjutusi, mõtle häid mõtteid ja maga rohkem. Raha. Õnneks rahaasjad ei tohiks praegu sulle muret valmistada.

Väike nõuanne: Mis siis, kui sa oled eksinud ja teinud vigu! Kõige tähtsam on sellest õppida ja ehitada üles parem tulevik

 


Ambur

Armastus. Tõenäoliselt naudid sa rahu ja üksmeelt oma kallimaga. Töö. Mõned viivitused võivad tekkida. Tervis. Sa oled olnud paremas vormis. Praegu kimbutab sind tõenäoliselt kõige rohkem väsimus. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: võta asju filosoofilisemalt ja huumoriga


Kaljukits

Armastus. Ära lase endale pähe astuda. Kaitse oma õigusi. Töö. Tööprobleemid on hakanud mõjuma halvasti su vaimsele tervisele ja ei lase sul magada. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Rahaprobleemid ei huvita sind hetkel. 

Väike nõuanne: katsu vabaneda rutiinist


Veevalaja

Armastus. Lõpuks ometi kaovad kõik arusaamatused ja probleemid. Töö. Sul on raske ise ka uskuda seda uudist, mida tänane päev sulle tuua võib. Tervis. Sa pead rohkem puhkama ja mõtlema iseenda peale. Raha. Tõenäoliselt katsud sa midagi ette võtta, et oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära ole nii pirtsakas


Kalad

Armastus. Kõik läheb väga hästi, sa oled kõiges oma kaaslasega ühel nõul. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja teed kõik, et oma suuri plaane ellu viia. Tervis. Väike masendus võib ligi tikkuda, katsu olla positiivsem ja ära näe kõike nii mustas valguses. Raha. Ära anna kiusatustele järele.

Väike nõuanne: ära võta kõike isiklikult


Kommentaare ei ole