{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 13. aprill

  Foto : unsplash / Paige Cody Jäär Armastus. Mehe ...

 

Foto : unsplash / Paige Cody

Jäär

Armastus. Mehe sugulased võivad tekitada pahandust. Töö. Kõik läheb hästi, sind tuuakse isegi eeskujuks. Tervis. Väga hea päev on sind ees ootamas, kõik kroonilised probleemid peaksid kaduma. Raha. Rahaasjad sulle täna probleeme ei tekita.

Väike nõuanne: vali paremini oma sõnu


Sõnn

Armastus. Veenuse positiivne mõju ei jäta su elu puudutamata. Tänane päev peaks sulle tõestama, et armastus on olemas. Töö. Tõesta, et sa oled lojaalne. Tervis. Viimane aeg hakata tervisesporti tegema. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: otsi lahendusi, mitte probleeme


Kaksikud

Armastus. Lõpeta enese õigustamine ja hakka normaalselt suhtlema. Nii muutuvad su suhted teistega paremaks. Töö. Sul on igav. Sa võtad ühe asja käsile ja jätad selle siis pooleli. Miski ei motiveeri sind enam. Tervis. Sa ei maga piisavalt ja selle all kannatab eelkõige su tervis. Raha. Tee õigeid valikuid. 

Väike nõuanne: leia kuldne kesktee


Vähk

Armastus. Ära sega omavahel ära armastust ja tööasju. Töö. Täna läheb kõik hästi, sa oled ambitsioonikas ja sinu käes edeneb kõik. Tervis. Sa pead veetma rohkem aega väljas värske õhu käes. Raha. Võib juhtuda, et elu toob sulle täna kõik kandikul kätte.

Väike nõuanne: ära mine liiga uhkeks

 


Lõvi

Armastus. Lõpeta see ükskõikse mängimine, sa ei saa enam iseendale kauem valetada. Töö. Suuremad või väiksemat sorti muutused on aset leidmas. Tervis. Jälgi paremini oma toitumist. Raha. Sa võid leida häid võimalusi, kuidas oma majanduslikku järge parandada.

Väike nõuanne: ära oma sõpru unusta


Neitsi

Armastus. Täna ei ole kõige parem päev selleks, et oma probleeme lahendada. Töö. Sa oled heas tujus ja teed palju nalja, töö juures on sul aga raske keskenduda, sa ei jaksa tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: jää igas olukorras rahulikuks


Kaalud

Armastus. Mõned probleemid võivad täna  tekkida, ära tee sellest poleemikat. Töö. Sa oled julge ja ettevõtlik ning võid suuri asju korda saata. Tervis. Ära unusta oma tervise eest hoolitseda. Raha. Head võimalused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära mängi ohvrit


Skorpion

Armastus. Sul on liiga suur kujutlusvõime. Töö. Täna peaks tulema väga töökas päev. Tervis. Sa pead puhkust endale lubama. Raha. Ole ettenägelik. 

Väike nõuanne: ära räägi enda elu kõikidele inimestele

 


Ambur

Armastus. Ära muutu liiga emotsionaalseks. Töö. Ära ole nii hajameelne. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise ja kehakaalu eest. Raha. Hoia oma kapitali paremini.

Väike nõuanne: ära ole liiga närviline


Kaljukits

Armastus. Praegu kuluks ära üks nädalavahetus kallimaga kahekesi. Töö. Sul on hetkel väga head väljavaated. Tervis. Toitu paremini. Raha. Sa võid sooritada väga häid tehinguid.

Väike nõuanne: rääkimine hõbe, vaikimine kuld


Veevalaja

Armastus. Tänane päev võib sulle tuua ühe väga ilusa üllatuse. Töö. Ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. Tervis. Sa oled liiga närviline, see ei ole hea su tervisele. Raha. Oota paremad ajad ära.

Väike nõuanne: ole teiste vastu hea


Kalad

Armastus. Tõenäoliselt räägite te täna abiellumisest ja abielust. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Hea rahaõnn on sinuga täna.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini

Kommentaare ei ole