{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lihtne nipp, mis aitab ligi tõmmata õnne, rikkust ja edu (ja see toimib päriselt ka)

  Foto : unsplash / Morgan Sessions Kas sina oled midagi kuu...

 

Foto : unsplash / Morgan Sessions

Kas sina oled midagi kuulnud visualiseerimisest? Sellest on viimasel ajal palju räägitud. Tegemist on võimega oma peas näha asju nii nagu oleksid need juba päriselt juhtunud. Me teeme seda tegelikult ju kogu aeg, iga päev oma elus. Tavaliselt mõtleme me muidugi sellistele asjadele, mida me ei taha. Ehk siis eilsele tülile ja mõtleme, mida me oleksime võinud tegelikult öelda. Või siis kujutame ette kõige hullemaid võimalikke stsenaariume, mis juhtuda võivad meie endi või meie lähedastega. Muretseme asjade pärast, mis pole asetki leidnud. Muretseme juba ette oma tervise ja elu pärast. See ongi visualiseerimine. 

Aga mis oleks, kui selle asemel, et mõtelda hommikust õhtuni selle peale, mida sa ei taha, hakkaksid sa mõtlema tänasest päevast rohkem selle peale, mida sa oma ellu tahad. Mõtle rõõmsatele asjadele ja sündmustele. Mis siis, kui edu ja õnne võti peitub selles, et sul tuleb lihtsalt sellesse kogu oma hingejõuga uskuda? 

 

Viimasel on hakatud rohkem rääkima ühest meetodist, mis kannab nime meetod 777. 

Number 7 aitab numeroloogia järgi tõmmata ligi head õnne. Need, kes on seda meetodit järele proovinud, võivad kinnitada, et see toimib, sest see on aidanud neil oma majanduslikku järge parandada, ettevõtmisi laiendada ja leida armastust. 


Kuidas see toimib?

Sul on vaja varuda palju kannatlikkust ning head keskendumisvõimet nagu ikka visualiseerimisel. Aga ellu rakendada on seda üsna lihtne. 

Su läheb vaja kõigest pastakat ja vihikut. Kõigepealt tuleb sul paika panna kindlad eesmärgid. Seejärel kirjuta 7 korda oma nimi ja perekonnanimi. Seejärel 7 korda oma eesmärgid ja soovid. 

Seejärel kirjuta, kuidas sa tahaksid, et su soov täide läheks. Seejärel peida paber ära või põleta küünlavalgel. 

 

Numeroloogia järgi on number 7 seotud alateadvusega ja vaimse tarkusega. Ja just selle tõttu kõik see, mille sa paberile kirja paned, peaks jääma sinu alateadvusse, mis hakkab selles suunas tööle, et leida sulle seda, mida sa tahtsid.

Veelgi parem oleks, kui sa iga päev (hommikul ärgates ja õhtul magama heites) mõtleksid paar minutit oma soovidele nii nagu oleksid need juba täitunud. Sa pead tundma rõõmu ja õnne, mida sa tunneksid siis, kui su soovid täituvad. Meie alateadvusel on suur jõud, kasuta seda ära! Alateadvus on ju see, mis teeb meie eest iga päev valikuid ja alateadvus tugineb uskumustel ja elukogemustel, mis meid kogu elu saadavad. Selleks, et muuta oma elu, tuleb sul lihtsalt muuta oma uskumusi ja arvamusi. Nii lihtne see ongi.

Kommentaare ei ole