{ads}

HIDE

Viimased

latest

Astroloogia : 3 kõige paremat sõpra sodiaagi järgi

  Foto : pixabay / Alexas_Fotos      Mõned inimesed lihtsal...

 

Foto : pixabay / Alexas_Fotos

 

 

 Mõned inimesed lihtsalt on sellised, et neist saavad sinu kõige paremad ja toredamad sõbrad. Ükskõik, milline probleem sul ka ei ole, sa võid alati kindel olla, et su sõbrad ei jäta sind hätta. Millised on need kolm tähemärki, kelle peale sa alati loota võid?

Kui sa vajad usaldusväärset ja kindlat inimest, kellele sa võiksid rääkida ka kõige isiklikematest saladustest või kes oskaks sinu muresid ära kuulata, siis tea, et selliseid inimesi on olemas, kellel on olemas kõik need omadused. 

 

 

 

 

 

Millised kolm tähemärki on kõige paremad sõbrad? 

 

1. Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kui su sõpraderingis on mõni Kaljukitse tähtkujus sündinud inimene, siis tõenäoliselt on ta üks su parimatest sõpradest. Ta on aus, lojaalne ja ustav sõber. Ta oskab teisi inimesi ära kuulata ja teeb kõik, et ta lähedastega kõik korras oleks.

Lisaks sellele on ta väga kannatlik. Sa võid alati igal hetkel talle oma muredest rääkida. Ta on alati valmis sind ära kuulama. Isegi, kui teised sulle ette heidavad, et sa oled liiga pessimistlik, on Kaljukits sinu kõrval igas olukorras, ükskõik, kui raske see ka ei ole. Ta on tõesti suur sõber.

 

2. Sõnn ( 21. aprill - 21. mai)

Sõnn on üks sodiaagi kõige lojaalsematest märkidest. Kui ta sinust hoolib ja sinu pärast muretseb, siis jääb teie sõprus igavesti püsima. Ta ei otsi uudsusi ega igatse vaheldust oma ellu. Ta on alati olemas oma sõprade jaoks ja nii nagu Kaljukits, on ta truu ja oskab keelt hammaste taga hoida. Koos temaga on su saladused hästi hoitud.

 

 

 

 

Aga ta ei ole hea sõber mitte ainult rasketel aegadel. Koos temaga võid sa elu nautida, sest ta oskab lõbutseda. Temaga tunned sa lihtsalt end hästi ja kindlasti viite te suuri asju korda. Temas on olemas kõik omadused, mida sa ühelt tõeliselt sõbralt ootad.

 

3. Neitsi ( 23. august - 22. september)

Neitsi on erakordselt truu sõber. Ja kuulus oma usaldusväärsuse poolest. See kehtib ka sõprade kohta. Kui sul on Neitsi tähtkujus sündinud sõber, siis võid sa alati tema peale kindel olla. Sul ei tule kunagi temas pettuda. 

Ta leiab alati õigeid sõnu, sellepärast hinnatakse teda sõprade seas. Tema nõuanded on väga arukad ja õiged, isegi, kui sa alati neid kuulda ei taha. Ta on väga lojaalne ja tahab oma lähedastele ainult parimat. Ja lõppude lõpuks saad sa ise ka aru, et tal on tihti õigus. 



Kommentaare ei ole