{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 8. aprill

  Foto : unsplash / Bill Fairs Jäär Armastus. Üks i...

 

Foto : unsplash / Bill Fairs

Jäär

Armastus. Üks inimene sinu minevikust võib taas välja ilmuda ja anda endast elumärki. Töö. Ära võta enda peale liiga suuri kohustusi. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema üsna hea, võib-olla ainult väsimus kimbutab sind täna. Raha. Hea õnn saadab sind rahaasjades.

Väike nõuanne: ära raiska oma elu niisama istumise või tühiste asjade peale

 

Sõnn

Armastus. Sa pöörad rohkem tähelepanu oma paarisuhtele, ära muutu ainult seejuures liiga nõudlikuks. Töö. Sinu teadmised kuluvad ära. Tervis. Ära riku oma tervist vale toiduga. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema, kui sa ise muidugi ei hakka kulutama rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne: ära käi läbi inimestega, kes on liiga kitsa silmaringiga


Kaksikud

Armastus. Kõik läheb nii hästi, kui võimalik. Töö. Üks hea üllatus on sind täna ootamas. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, mingeid terviseprobleeme pole sul vaja karta. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju, alati on võimalik midagi parandada.

Väike nõuanne: ära ela ainult unistustes


Vähk

Armastus. Ei ole midagi paremat, kui olla oma kallima embuses, kaitstud kogu maailma halva eest. Sellised on sinu väljavaated tänaseks päevaks. Töö. Liiga palju pingeid on viimasel ajal tekkinud, sa ei saa aru, miks kõik nii närvilised on. Tervis. Sa võid tunda kerget masendust, ära lase mustadel mõtetel enda üle võimust saada. Raha. Väga head võimalused tekivad.

Väike nõuanne: ära ütle kõike välja, mida sa mõtled

 


Lõvi

Armastus. Sa ei ole kõiges oma elukaaslasega nõus, ära selle pärast tervet päeva ära riku. Töö. Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Sa vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Kõik läheb rahulikult, suuremaid probleeme ei tohiks ette tulla. 

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa


Neitsi

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole täna just kõige parem, sa pead rohkem pingutama, et päästa seda, mis päästa annab. Töö. Head võimalused tekivad, mis aitavad sul oma positsiooni kindlustada. Tervis. Pane ennast soojalt riidesse. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema, tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid.

Väike nõuanne: hakka tegutsema ja ära oota õiget hetke


Kaalud

Armastus. Kui sa ei ole oma eluga rahul, siis tõenäoliselt lähed sa täna mujalt vaheldust otsima. Töö. Ära muutu liiga autoritaarseks. Tervis. Hoia end nakkushaiguste eest. Raha. Parem on, kui sa piiraksid oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks iseenda ja teiste suhtes


Skorpion

Armastus. Su suhe ei ole hetkel väga harmooniline. Töö. Planeedid toetavad sind, ole ettevõtlikum ja avalda rohkem arvamust. Tervis. Sa pead hakkama rohkem liikuma. Raha. Head võimalused avanevad, mis aitavad sul kindlustada oma tulevikku.

Väike nõuanne: ära pea ennast teistest tähtsamaks

 


Ambur

Armastus. Tänane päev on leppimise päev. Töö. Ära muretse liiga palju ja ära võta kõike isiklikult, mis sulle öeldakse. Tervis. Sul võib olla vitamiinipuudus. Raha. Enne tänase päeva lõppu saavad paljud teie seast raha juurde.

Väike nõuanne: tunne rohkem huvi oma lähedaste vastu


Kaljukits

Armastus. Täna peaks su tuju olema üsna romantiline. Töö. Kõiki su ettevõtmisi saadab edu. Tervis. Täna peaks sul palju energiat olema, vaata ainult, et sa end ära ei kurna ja ära liiale mine. Raha. Mõtle enne, kui sa midagi ostad.

Väike nõuanne: usu rohkem imedesse


Veevalaja

Armastus. Sa pead ka ise pingutama aga üldiselt kaitseb Veenus täna sinu paarisuhet. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Suuremaid probleeme ei tohiks tekkida aga hoia oma tervist natuke rohkem. Raha. Tänane päev ei tule kõige parem, hea oleks, kui sa oleksid kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära unusta oma unistusi ellu viia


Kalad

Armastus. Sa oled veelgi sensuaalsem, kõige suuremat kasu sellest lõikab sinu elukaaslane. Töö. Üks väga hea üllatus on sind ees ootamas töö juures. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Head võimalused tekivad, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse ja sa saad üle kõikidest takistustest

Kommentaare ei ole