{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 2. aprill

Foto : unsplash / Tara Meinczinger    Jäär Armastus...

Foto : unsplash / Tara Meinczinger

 

 Jäär

Armastus. Kontrolli paremini oma käitumist. Nii muudad sa oma suhted teiste inimestega paremaks. Töö. Ära lase endale pähe astuda ja võitle oma ideede eest, praegu on kõige õigem aeg selleks, et suu lahti teha ja öelda oma arvamus välja. tervis. Sa oled natuke väsinud, tegelikult vajad sa vaheldust oma ellu. Liigu rohkem. Raha. Üks ootamatu summa võib saabuda õigel hetkel. 

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika, sa otsid õnne valest kohast

 

Sõnn

Armastus. Sinu lähedased võivad sulle nõua anda aga otsustada saad ainult sina ise. Töö. Ära võta liiga suuri asju täna ette, sa ei tea, millise suuna tänane päev võtta võib. Tervis. Sa sööd liiga palju ja selle tõttu on sul energiat vähe. Raha. Su sissetulekud võivad hakata paranema ilma, et sa peaksid ise midagi selle jaoks tegema.

Väike nõuanne:  ära ole nii kangekaelne, mõnikord on parem järeleandmisi teha


Kaksikud

Armastus. Sa oled hakanud rohkem omaette olema, hea oleks, kui sa räägiksid sellest, mis sind rahutuks teeb. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära kurna ennast ära. Raha. Sa oled tark ja tead, mida teha. 

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind su eesmärkidele lähemale


Vähk

Armastus. Su suhtes on olnud paremaid aegu. Te peate lihtsalt rohkem aega koos veetma. Töö. Ära ole liiga hajameelne. Tervis. Sa pead rohkem magama. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: õpi paremini inimesi tundma

 


Lõvi

Armastus. Sa oled väsinud oma partneri kriitikast ja pidevatest etteheidetest. Töö. Teistel on raske su ideedega kaasa tulla. Tervis. Sa oled vaimselt ja füüsiliselt kurnatud. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: naerata ja elu naeratab sulle vastu


Neitsi

Armastus. Ära arva, et rohi on mujal rohelisem. Töö. Tänane päev ei tohiks sulle probleeme kaasa tuua. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära unusta, et stress võib haigeks teha. Raha. Su sissetulekud paranevad.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Kaalud

Armastus. Täna on õhus armastust. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks ette tulla. Tervis. Ära jää oma muredega üksi. Raha. Sul on praegu väga head väljavaated.

Väike nõuanne: loe mõnda head raamatut


Skorpion

Armastus. Sa ei saa oma minevikku tagasi, hinda rohkem seda, mis sul praegu on. Töö. Hoia eemale liiga pessimistliku maailmavaatega inimestest. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära sega armastust ja tööasju omavahel ära

 


Ambur

Armastus. Üks inimene katsub tekitada segadust sinu eraelus. Töö. Ole valmis headest võimalustest kinni haarama. Tervis. Ära söö nii palju, mõtle oma kehakaalule. Raha. Üks probleem leiab lahenduse õigel hetkel.

Väike nõuanne: ära otsi õnne mujalt


Kaljukits

Armastus. Rutiin ja üksluisus mõjuvad väsitavalt. Töö. Katsu rääkida asjad sirgeks nende töökaaslastega, kellega sul mõningaid arusaamatusi on. Tervis. Jälgi paremini seda, mida sa sööd. Raha.Täna võid sa saada täiesti ootamatust kohast raha.

Väike nõuanne: ära võta kõike nii tõsiselt 


Veevalaja

Armastus. Võiks öelda, et su eraelu puudutavad küsimused on hetkel su elus teisejärgulisel kohal. Töö. Hoolimata väikestest probleemidest ei kaota sa oma head tuju. Tervis. Sa pead hakkama paremini sööma. Raha. Pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks


Kalad

Armastus. Sa tahaksid, et su kaaslane vastaks rohkem sinu ootustele. Töö. Varu kannatlikkust, sest kõik ei lähe sinu ootuste kohaselt. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga isiklikult


Kommentaare ei ole