{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks võlukonn ja vaata, mida sina pead tegema selleks, et õnnelik olla

   Vali üks pilt ja vaata järele, milline on sinu sõnum.     Me kõik tahaksime teada, mida teha selleks, et tõesti õnnelik ...

 

 Vali üks pilt ja vaata järele, milline on sinu sõnum.

 


 

Me kõik tahaksime teada, mida teha selleks, et tõesti õnnelik olla. Et keegi näitaks kätte, mida peab tegema selleks, et olla terve, õnnelik ja rikas. Leida elule mõte.

Kui ka sinul mõlguvad meeles samasugused küsimused, siis tee alljärgnev test, võib-olla aitab see leida sul vastuseid oma küsimustele. 

Vali üks konn kolmest ja vaata, milline on sinu sõnum.

 


 


Kui sa valisid...


Konna nr. 1



Sinu kõige suurem rikkuseallikas on su usk või lootus. Sa oled vaimselt väga tugev inimene. Võiks öelda peaaegu vankumatu usuga. Selle usuga, mis sind juhib ja saadab eesmärkide ja unistuste suunas. See on su usk, mis päästab ja on päästnud sind paljudest halbadest asjadest, see on sinu alussammas, millele toetuda. 

See usk ei ole tingimata seotud religiooniga, see võib olla ka usk iseendasse, oma ellu, headusesse - ükskõik millesse. Usk on see, mis aitab sul maailmale vastu astuda. Sinu suhe usuga on aga inspireeriv. Kui sa suudad seda jagada ja õpetada ka teistele oma teadmisi, saad sa tänu ja tasu selle eest.

 

 

 

 


Konna nr. 2




Sa oled hästi aktiivne inimene, kes tegeleb paljude asjadega. Ja läbi oma kiire eluviisi leiad sa tee, mis viib sind õnne ja jõukuseni. Kõik ametid, mis on seotud inimsuhetega, pakuvad sulle võimalust iseennast paremini tundma õppida, luua ise oma õnne ja leida inimesi, kes aitavad su õnnele kaasa.

Iga kord, kui sul on mõni probleem elus, oled sa leidnud lahenduse alles siis, kui sa oled leidnud rohkem aega iseendale või reisima minnes. Reisimine - ükskõik, kui lähedal või kaugel - aitab sul tunda end elavana. Ja õnnelikuna. See on tee, mis viib sind õnnelikuma eluni.

 

 

 

 



Konna nr. 3


Sinu õnn algab sealt, kus sa praegu oled. Sinu tee õnneni saab alguse sinust endast. Õpi nägema kõiki neid väikeseid asju oma igapäevases elus, mis kunagi saavad ilusateks mälestusteks. Aeg läheb nii ruttu, ole tänulik kõige selle aja eest, mis sa saad veeta nendega, kes on sulle kallid. Kui sa õpid tänulikkust, leiad sa hingerahu, su silmad avanevad ja su elus hakkavad aset leidma tõelised imed.

Kommentaare ei ole