{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 6. aprill

  Foto :  unsplash / Kate Remmer Jäär Armastus. Tru...

 

Foto :  unsplash / Kate Remmer

Jäär

Armastus. Truudus ei ole täna kõige tähtsam. Töö. Suur võit on sind ees ootamas. Tervis. Tõenäoliselt katsud sa oma toitumist paremini jälgida. Raha. Hea rahaõnn on täna sinuga, ära maga häid võimalusi maha.

Väike nõuanne: ole optimistlikum ja mõtle rõõmsaid mõtteid

 

Sõnn

Armastus. Tänane päev tuleb armastuse tähe all. Töö. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Mõtle enne, kui midagi ostad.

Väike nõuanne: sa ei pea kõike ära kulutama, mida sa teenid


Kaksikud

Armastus. Praegu on õige aeg selleks, et teha suveplaane. Töö. Sind imetletakse su sihikindluse ja rõõmsa meele pärast. Tervis. Tervis peaks sul täna olema väga hea. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas, sa võid saada täiesti ootamatul moel suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära unusta teha seda, mida sa alati oled teha tahtnud


Vähk

Armastus. Veenuse kaitsva tiiva all ei tohiks ühtegi probleemi tekkida. Töö. Ära tee asju liiga tormakalt, ära võta kuulda teiste nõuandeid, mis võivad sind eksiteele viia. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, ära unusta rohkem puhata. Raha. Täna külastab sind väike rahaingel, tal on sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära maga häid võimalusi maha

 


Lõvi

Armastus. Sa oled tolerantsem, valmis järelandmisi tegema ja see teeb su suhtele head. Töö. Head võimalused tekivad täna, mis aitavad sul oma positsiooni kindlustada. Tervis. Jää kõiges mõõdukaks. Raha. Sa võid teenida suurt kasu täna.

Väike nõuanne: ära otsi kõiges tagamõtet


Neitsi

Armastus. Hea päev selleks, et minema pühkida kõik murepilved ja kahtlustuste loorid. Töö. Edu saadab sind täna su ettevõtmistes, kasuta aga rohkem oma veenmisoskust ära, mitte jõudu. Tervis. Söö rohkem valgurikkaid toite. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja pea eelarvest kinni. 

Väike nõuanne: ära kiirusta otsuste vastuvõtmisega


Kaalud

Armastus. Pinged võivad tekkida su paarisuhtes. Töö. Ära jäta asju pooleli, see võib sulle kalliks maksma minna. Tervis. Ükski planeet ei ohusta su tervist täna. Raha. Väga hea rahaõnn naeratab sulle täna, sa võid võita lotoga suurvõidu. 

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada


Skorpion

Armastus. Ära kahtlusta nii palju oma elukaaslast. Töö. Sul avaneb võimalus näidata, milleks sa võimeline oled. Tervis. Sa pead rohkem magama öösel. Raha. Võib juhtuda, et sulle tehakse häid pakkumisi, mis võimaldavad sul oma sissetulekuid kasvatada.

Väike nõuanne: ära unusta oma eesmärke ja plaane ellu viia

 


Ambur

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma palju õnne armastuses. Töö. Sa võid suuri asju täna korda viia. Tervis. Ära söö liiga palju punast liha, sest rasv ei ole tervisele kasulik. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma raha kasvama panna.

Väike nõuanne: ära provotseeri, sa kurnad ise ennast ainult ära


Kaljukits

Armastus. Su paarisuhtes on liiga palju rutiini ja üksluisust. Töö. Ole loomingulisem. Tervis. Väsimus kimbutab sind, katsu rohkem puhata. Raha. Parem on, kui sa oleksid ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Veevalaja

Armastus. Sa pead tõesti lahendama oma suhteprobleemid ära ja mitte neid lõputult eirama. Töö. Sa oled konkurentsivõimeline ja kindlustad oma positsiooni. Tervis. Jälgi paremini oma toitumist. Raha. Tark hoiab kokku.

Väike nõuanne: ära usalda kõike, mida sulle räägitakse ja otsi kõiges põhjust


Kalad

Armastus. Naudi tänast päeva, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Töö. Head pakkumised ja huvitavad projektid on sind täna ees ootamas. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Ära muutu liiga hooletuks.

Väike nõuanne: tunne oma piire ja ära hüppa üle oma varju

Kommentaare ei ole