{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Millise tähtkuju all sündinud inimesega on sul soovitav mitte kohtingule minna

    Foto : unsplash/ Kelly Sikkema    Vallalistel pole praegu lihtne. Piirangud on muutnud täiesti meie elu ja samuti võimalus...

 


 
Foto : unsplash/ Kelly Sikkema

 

 Vallalistel pole praegu lihtne. Piirangud on muutnud täiesti meie elu ja samuti võimalusi uute kohtumiste tegemiseks. Tutvumisportaalid aitavad natuke teha uusi tutvusi aga kõige olulisemaks ja määravamaks jääb alati esimene kohtumine, mis võib olla isegi saatuslik. Kohe esimesest pilgust võib ju öelda, kas see inimene sulle tegelikult ka meeldib või mitte. Mis puutub aga isiksusesse, siis siin tuleb natuke uurimistööd teha, et teada saada, kas sa selle inimesega sobid või mitte. Aga mis oleks, kui ka tähed aitaksid sul aega kokku hoida ja ette öelda, kui hästi sa selle inimesega sobiksid.

Erinevate tähemärkide paare on kokku 144, omavahel nad kõik aga ei sobi. 

Vaata järele, millises tähtkujus sündinud inimesega sul ei maksa kohtingule minna.


Jäär 

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Neitsi

Jäärad on üsna impulsiivsed ja peaksid hoidma eemale Neitsidest. Lisaks sellele, et voodiasjad neil omavahel üldse ei klapi, leiavad Jäärad ilmselt, et Neitsi on emotsionaalselt ja seksuaalselt täiesti külm. Mõlemad tähemärgid on omal viisil väga ambitsioonikad aga Neitsi on siiski liiga ettevaatlik ja järelemõtlev inimene tulise ja spontaanse Jäära jaoks.

 

 

 

 

 

 Sõnn

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Veevalaja

See on üks sodiaagi halvematest paaridest. Sõnni tähtkujus sündinud vallalised inimesed otsivad tõsist, usaldusväärset ja mugavat suhet, Veevalaja toob talle kaasa täpselt vastupidise tema ootustele. Veevalaja on väga suur individualist ja peab oma sõltumatust kalliks, ta ei taha kaotada oma vabadust. Sõnn aga otsib elukaaslast, kellele ta võib toetuda ja kellega ta võib arvestada, kogu eluks. Suhe Veevalajaga paneks teda asjatult kannatama. 


Kaksikud

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Kalad

Kaksik on teadmistejanune ja hästi elav oma loomult, ta vajab pidevalt intellektuaalset (ja füüsilist) stimulatsiooni. Ta otsib endale sellist elukaaslast, kes teda naerma ajaks ja kes ei muudaks ta elu raskeks. Ta vajab kedagi, kelle kõrval ta iialgi igavust ei tunneks. Kalade märgi all sündinu on tema jaoks liiga tõsise ellusuhtumisega, tagasihoidlik ja reserveeritud. Kaksik tunneks lihtsalt suurt igavust temaga.


Vähk 

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Kaalud

Vallalised Vähid peaksid Kaaludest suure kaarega ümber käima. Vähk on oma loomult introvertne ja kodulembene, tal oleks raske elada väga seltskondliku Kaalude kõrval. Kaalud mõtlevad rohkem oma mainele ja välimusele, kui suhteprobleemidele. Nad mõlemad on küll väga romantilised ja hea südamega aga Vähk ilmselt väsib ruttu sellest, et Kaalud ühtegi enda viga ei tunnista mitte kunagi.

 

 

 

 


Lõvi

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Skorpion

Nad on mõlemad üsna kirglikud ja tugeva isiksusega aga just seetõttu elavad nad oma suhteid läbi palju dramaatilisemalt. Nende vahel võib olla ainult liiga palju armukadedust ja soovi teineteise elu kontrollida. Skorpion on introvertne ja salapärane, tal oleks raske elada nii nagu Lõvi seda ootab ja veelgi vähem on tal tahtmist elada rambivalguses. 


Neitsi

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Jäär

Neitsi ja Jäär lihtsalt ei ole samal lainel, nii emotsionaalsel, kui seksuaalsel pinnal. Neitsi on liiga ettevaatlik ja mõistlik, ta vajab sellist kaaslast, kellele ta kindel võib alati olla. Jäär on tema jaoks liiga ootamatu käitumisega ja liiga tormakas. Jäära kannatamatus ja impulsiivsus ei sobi absoluutselt Neitsi maailmanägemusega ja see toob omakorda kaasa palju vaidlusi ning lahkhelisid.

 

Kaalud

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Vähk

Oma loomult on Kaalud väga meeldivad ja sümpaatsed. Nad tahavad teistega hästi läbi saada ja neil on sageli suur tutvusringkond. Nad on nagu seltskondlikud liblikad, kes kindlasti oma õnne ei leia Vähi kõrvalt, kes on liiga kodulembene ja introvertne.  Vähil on kalduvus hakata Kaalusid eemaldama tema tuttavatest ja seltskondlikust elust ning seetõttu tuleb nende vahel ette palju armukadedusstseene ja vaidlusi. Ja see ajab kindlasti Kaalud põgenema.

 

Skorpion 

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Lõvi

Lõvid ja Skorpionid sobivad väga hästi aga ainult voodis. Kui aga suhe muutub tõsisemaks, siis lähevad asjad keerulisemaks. Mis puutub Skorpionisse, siis tema suhe Lõviga on sageli liiga pealiskaudne ja stressirohke, nii, et asi pole lihtsalt seda väärt. Skorpion on armukade, salapärane ja introvertne, tõenäoliselt ei meeldi talle liiga seltskondliku eluviisiga Lõvi.

 

 

 

 

 

Ambur

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Sõnn

Amburile meeldib muuta oma elu põnevaks. Suhe Sõnniga pole aga üldse kirglik ega erutav. Ambur on hästi aktiivne, tahab igal pool olla; ütleb välja, mida ta mõtleb - ta tunneb lihtsalt suurt igavust, kui peaks elama Sõnni kõrval, kes on väga rahulik ja kodulembene. Suhe Sõnniga mõjuks Amburile lämmatavalt, lisaks kõigele on Sõnn palju kangekaelsem, kui tema ise.

 

Kaljukits 

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Kaksikud

Kaksikute ja Kaljukitse maailmanägemus on nii erinev! Kaljukits hindab organiseeritust, korda ja kindlustunnet. Kaksik ei püsi pudelis ka paigal. Kaljukits on pragmaatilise meelelaadiga, tõsine ja reserveeritud. Teda ärritaks Kaksiku kerglane, pealiskaudne ja otsustusvõimetu iseloom.

 

Veevalaja

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Sõnn

Veevalaja on hästi sõltumatu, individualistlik ja vabameelne - neil ei ole Sõnniga ühist arusaamist elust ja asjadest. Sõnn armastab liiga palju kodus olla, tema elu tunduks Veevalajale igavana. Veevalaja otsib pidevalt põnevust ja seiklusi oma ellu. Ta ei taha end siduda ja suhe Sõnniga mõjuks talle lämmatavalt. 

 

Kalad

Sodiaagimärk, keda sa vältima pead: Kaksikud

Kalad on hästi emotsionaalsed ja tundlikud. Kaksikud lihtsalt ei suudaks seda mõista ega sellest aru saada. Kaksikute kerglane ja püsimatu loomus ajaks Kalad meeleheitele. Kalade tähtkujus sündinu otsib sellist elukaaslast, kes austab tema tundeid ja mõistab tema muresid. Kaksik aga ei suuda tagada talle seda turvatunnet, mida ta nii väga vajab. 

 






Kommentaare ei ole