{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu tuleb natuke keerulisem kolme tähemärgi jaoks

  Foto : unsplash / Josh Boot Aprillikuu ja kevade algus too...

 

Foto : unsplash / Josh Boot

Aprillikuu ja kevade algus toovad kaasa uut energiat. Praegu on kõige õigem aeg teha uus algus oma elus. Võtta vastu häid otsuseid, muuta oma eluviise paremaks, mõtelda paremaid mõtteid hoolimata kõigest. Sellel kuul on paljude sodiaagimärkide jaoks varuks häid üllatusi, teiste jaoks tuleb see kuu aga natuke keerulisem.

Kõigil ei ole kerge selle uue rütmiga harjuda. Plaane on küll palju aga kuidas neid ellu rakendada ja millest alustada? Paljud võivad käega lüüa ja tunda segadust. Midagi dramaatilist karta ei ole vaja õnneks. 


Kaksikud

Sa oled harjunud elama päev-päeva järel ja tundma oma elust rõõmu, nüüd aga pead sa vastu seisma elu tõsisema küljega. Sa ei ole nõus kõigega, mis su ümber toimub, sa ei taha enam käia sissetallatud rada, sa tahad konkreetseid muutusi oma elus. Sa ei tunne ennast enam hästi seal, kus sa praegu oled. Ja ometi ei tea sa, kuhu minna ja mida teha. Ja selles su probleem peitubki. Sina, kes sa kohaned iga olukorraga nii ruttu tavaliselt, sulad seltskonda märkamatult sisse ja nakatad ka teisi oma hea tujuga - sina lihtsalt enam ei jaksa. Viimased kuud ei ole olnud ka kõige kergemad, see on sind täiesti ära kurnanud ja planeetide praegune seis ei aita siinjuures kaasa. Aprillis tekivad pilved su astroloogilisse taevasse. Ja süüdi selles on 3 planeeti Kalades. Veenus tekitab segadust sinu suhetes teistega ja see võib kaasa tuua suuri möödarääkimisi ja arusaamatusi. Marss ei lase sul oma plaane ellu viia. Ja Jupiter toob su teele ootamatuid sündmusi. 

Aprillis võid sa tunda suurt segadust oma elus. Töö juures on sind ees ootamas suured pettumused. Eraelus ei julge sa ära öelda ja satud tänu sellele olukordadesse, mis sulle üldse ei meeldi. Aga ära kaota julgust. Katsu lihtsalt võtta rahulikumalt ja räägi sellest, mis su hinges toimub. Lepi selle olukorraga. See ei tähenda nagu peaksid sa loobuma oma plaanidest. Oota lihtsalt paremat hetke. Päike Jääras kuni 21. aprillini annab sulle jõudu ja julgust, mis aitavad sul oma huve kaitsta. Ära anna alla. Sa oled tark ja osav ning lähed aknast, kui uksed on kinni. Ära kaota lootust ja ole julge.

 


Kaalud

Sina ei ole üldiselt suur unistaja. Aga sulle meeldib kõik see, mis on ilus, sa hindad rahu ja harmooniat. Kevad muudab sind veelgi tundlikumaks. Võiks öelda isegi natuke naiivsemaks. Kuidas ka ei ole, sa näed head ja halba igal pool, eriti aga head. Probleem seisneb aga selles, et sa võid lasta end ühest plaanist pimestada, mis tundub liiga ilus, et olla tõsi ja mis võib sulle maksma minna palju vaba aega, energiat ja raha. Seega ole ettevaatlik. Nii suudad sa kõige paremini kõiki takistusi vältida ja olla valvel. Ära usu kõiki ilusaid lubadusi, mida sulle aprillikuus tehakse. Merkuur Jääras katsub sind narritada suurte plaanidega, mis on sinu jaoks aga kättesaamatud. Vaata, kellega sa tegemist teed enne, kui kingid oma usalduse. Aprillikuu võib sulle kaasa tuua pettumusi.

Töö juures oled sa tavaliselt heatahtlik ja diplomaatiline, nüüd aga näitad sa ennast hoopis teise külje pealt. Töökaaslastega võivad tekkida konfliktid, hoidu oma kolleegide mõjust, ära sekku teiste omavaheliste probleemide lahendamisse, kui sa ei taha, et olukord veelgi hullemaks läheks. Kuu teine pool tuleb palju parem ja võimaldab sul hinge tagasi tõmmata. Kasuta seda perioodi ära, et tegeleda oma eraeluga. Sinu elus on algamas aprilli lõpus uus peatükk, sest üks tähtis kohtumine peaks aset leidma. Ära ainult kiirusta ja anna aega atra seada. Ära kaota lootust ja kõik läheb hästi.

 


Ambur

Ambur ei saa aprillis aru, mis tema elus toimub õieti. Mitmed raskused võivad tekkida sellel kuul. Sa tunned nagu tantsiksid sa oma elu seda tantsu: kaks sammu edasi, kaks sammu tagasi ja ümberpöörd. Kaks kiiret planeeti (Merkuur ja Marss) on Kalades sellel kuul. Sa ei tea, kuhu minna ja mida teha sellel kuul. Üks pettumus tuleb teise järel. Sul võib tekkida tunne, et oled saanud ühe väga hea tööpakkumise, kui järgmisel hetkel mingid probleemid kõik ilusa ära rikuvad. Ka eraelus tuleb sul ette arusaamatusi.Olukord väljub täiesti kontrolli alt. 

Õnneks oled sa sündinud tulemärgi all ja oskad üles näidata leidlikkust. Sa oled suur optimist, sodiaagi päikesekiir. Muutused ei hirmuta sind, sa oskad kohaneda iga olukorraga. Sulle meeldib liikuda, mitte paigal olla, sulle meeldib avastada uusi paiku. Tõenäoliselt leiad sa vahendeid ja vajalikku toetust, mille abil oma probleeme lahendada. Ära ainult ülehinda oma võimeid. Ja kõik ei lähe halvasti, palju head on tulemas. Sinust räägitakse hästi ja sinu vastu tuntakse huvi. Sa võid saada ühe väga hea pakkumise. Päike Jääras aitab sul kõikidest raskustest üle saada. Hoolimata takistustest on kõik võimalik.

Kommentaare ei ole