{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nipid, kuidas kõhtu trimmi saada

  Foto : unsplash/ Gene Gallin Mida siis teha, et saada sell...

 

Foto : unsplash/ Gene Gallin

Mida siis teha, et saada sellest kõhukesest lahti? Elukaaslane võib sind küll lohutada öeldes, et sa oled armas ja pehme niimoodi ja hea on sind kallistada, sa ise aga tunned, et see rikub kogu su elu ära ja tekitab komplekse. Kui sa ei taha dieeti pidada, siis on õnneks ka teisi nippe, mis aitavad sul oma kõhtu trimmi saada. 

Me ei hakka sulle ettekirjutusi tegema selles suhtes, mida sa võid süüa ja mida sa ei tohi süüa, jagame parem väikeseid nippe, mis aitavad sul häid tulemusi saada. 

Näiteks, kas sa teadsid, et lusikatäis õunaäädikat iga päev aitab võidelda mao happelisuse vastu ja hoiab ära puhituste ja raskustunde tekkimise eest. 

Sama häid tulemusi annab ka oliiviõli. Võta 1 teelusikatäis päevas oliiviõli, see aitab parandada seedimist ja hoiab kõhukinnisuse eest. 

 

 

Samuti oleks hea, kui sa hakkaksid oma toite rohkem vürtsitama. Vürtsid on rasva põletava toimega ja annavad hea maitse. Vürtsikad toidud teevad seest soojaks, keha peab hakkama energiat kulutama selleks, et kehatemperatuuri reguleerida. 

Ja ära unusta juua palju vett. Kui sul on tunne, et su kõhuke on tõesti suur, siis vett juues mõne aja pärast märkad sa muutusi. Vesi aitab keha puhastada mürkainetest ja toksiinidest.

Lisaks sellele ära unusta sporti teha. Tee iga päev plankseisu mõne minuti jooksul, see on kõige parem harjutus, mis aitab sul kõhtu lamedaks saada, pannes tööle kõik lihased. Piisab sellest, kui sa teed plankseisu 2. minutit iga päev selleks, et saada häid tulemusi lühikese ajaga. Tähtis on regulaarsus. 

 

 

Ja teine hea soovitus on kasutada hularõngast. Keeruta iga päev hularõngast ümber piha ja su ümbermõõdud vähenevad kiiremini, kui sa seda arvad. 

Trenni tehes on tähtis ka õigesti hingata. See on teaduslikult tõestatud, et õige hingamine muudab alakõhulihaseid tugevamaks ning parandab seedimist. Hinga sügavalt sisse, hoia hinge kinni natuke pingutades kõhulihaseid ja siis hinga sügavalt välja. Korda mitu korda päevas. 

Sama häid tulemusi annab ka kõhu masseerimine. Võib-olla mitte just kontoris peale lõunapausi aga õhtul peale õhtusööki, joonista suuri ringe oma kõhule kellaosuti suunas olles pikali. See parandab seedimist ja hoiab ära rasvade ladestumise eest.

Kommentaare ei ole