{ads}

HIDE

Viimased

latest

Soovitused, kuidas vabaneda lodevatest käsivartest

  Foto : unsplash /Inspired Horizons Digital Marketing Kui sa...

 

Foto : unsplash /Inspired Horizons Digital Marketing

Kui sa tahad ilusaid käsivarsi, on sul vaja teha õigeid harjutusi, mis aitavad sul oma käsivarsi vormida. Ja nagu ikka, sõltub ka siin palju toitumisest ning harjutuste tegemisest, kui sa tahad oma käsivarsi ilusti trimmi saada. 

Mis puutub toitumisse, siis tuleb sul hakata rohkem köögivilju sööma, selleks, et saada vajalikku kiudaineid, mis parandavad seedimist. Sellel pole suurt tähtsust, kuidas sa köögivilju valmistad (aurutatult, keedetult või siis hautatult), kõige tähtsam on mitte kasutada rasvainet, mis on tervislikum ning kalorivaesem toiduvalmistamise viis. 

Ära ei maksa unustada ka valku, sest valk osaleb lihaste ülesehitamise juures, mis hoiavad ära rasvade ladestumist. Valgurikkad toidud on munad, punane liha, tofu juust ja kala. 

 

 

Loomulikult tuleb ka piisavalt vett juua, sest käed ja käsivarred koosnevad lausa 75% veest: juues palju vett, aitad sa kehal kiiremini vabaneda toksiinidest ja mürkainetest ning samuti tselluliidist.

Mis puutub spordi tegemisse, siis kõige tähtsam on teha selliseid harjutusi, mis põletavad kiiremini rasva ning samuti aitavad käsivarsi trimmi saada. Ujumine, kõndimine, elliptiline trenažöör aitavad sul oma käsivarsi treenida.

Ja samuti jõuharjutused aitavad sul käsivarsi trimmi saada: sõudmismasin, raskuse tõstmine, hantlid... Hea oleks teha erinevaid harjutusi, vastavalt oma võimetele ning tasemele. Tee harjutuste seeriaid vähemalt 20 minuti jooksul, nii et kehal oleks aega minna rasvavarude kallale. 

Kommentaare ei ole