{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige ilusam, kõige targem, kõige parem - Jäär!

  Element: Tuli  Stiil: Kardinaalne Värv: Punane Päev: Teisipäev Valitsev planeet: Marss Parim kooslus: ...

 

Element: Tuli 


Stiil: Kardinaalne

Värv: Punane

Päev: Teisipäev

Valitsev planeet: Marss

Parim kooslus: Lõvi, Ambur

Kooseluks parim kaaslane: Kaalud

Õnnenumbrid: 4, 8, 13, 17, 22, 26

Tugevad küljed: Julgus, otsusekindlus, enesekindlus, entusiast, optimist, aus, kirglik

Nõrgad küljed: Kannatamatu, raevukas, impulsiivne, agressiivne

Jäärale meeldib: Mugavad riided, juhtida teisi, füüsilised väljakutsed, individuaalsed spordialad

Jäärale ei meeldi: Tegevusetus; töö, ku ta ei saa oma andeid kasutada

Esimese sodiaagimärgina Jäär sümboliseerib millegi tormilise ja energilise algust. Nad otsivad pidevalt dünaamilisust, kiirust ja võistlust. Nad on alati esimesed kõiges - nii töö juures, kui ka maailma sündmuste juures. Tänu oma valitsevale planeedile Marsile on Jäär kõige aktiivsem sodiaagimärkidest. Jäära tähemärgi all sündinud inimesed on mõeldud otsima vastuseid isiklikele ja metafüüsilistele probleemidele.
Jäär on tulemärk, täpselt nii nagu Lõvi ja Ambur. See tähendab seda, et see on tema loomuses tegutseda enne mõtlemist. Nende tormiline isand stimuleerib nende organisatsioonitaju, sellepärast võib harva kohata Jäära, kes ei armasta teha mitut asja korraga - sageli isegi enne lõunapausi. Panused on suuremad, kui nad on kannatamatu, agressiivsed ja kui nad elavad oma viha teiste peal välja.
Jäär valitseb pead ja juhib peaga, piltlikult öeldes tormab ta pea ees kummardudes, et kiirust ületada ja oma otsusekindlust välja näidata. Nad on loomult väga julged ja kardavad harva esimesi proove ja riske. Nad omavad nooruslikku jõudu ja energiat, milline ka poleks nende vanus ja täidavad oma kohustused rekordilise ajaga.
 
 
 


Armastus ja voodielu

Jäär on tulemärk, kes armastab flirtida. Kui asi puudutab romantikat, siis on tema see, kes initsiatiivi oma kätte võtab. Kui Jäär armub, ei hakka ta keerutama ja ei varja oma tundeid oma väljavalitu eest, ilma eelnevalt mõtlemata. Ettevaatust, armunud Jäär ei oska piiri pidada ja tal on kalduvus liialdustele. Nad on väga kirglikud, energilised ja armastavad seiklusi. Jäär on väga hea armuke, ta jumaldab voodielu ja kirge, mis sellega kaasas käib. Niikaua, kui elu on täis adrenaliini ja erutav on suhe Jääraga kindel ja soliidne.

Pere ja sõbrad

Jäär on pidevalt liikumises, sellepärast on tegevus tema võtmesõna. Mis puutub tutvusringi, siis Jäär armastab suhelda igasuguste inimestega. Neil on vaja enda ümber suurt hulka erinevaid isiksusi. Jäärad on head suhtlejad - oma elu jooksul loovad nad igasuguseid tutvusi. Sellegipoolest, tema tõelised sõbrad peavad olema sama energilised, kui ta ise.
Jäär on iseseisev ja ambitsioonikas, ta teab täpselt, mis suunas ta tahab minna.
 
 
 


Karjäär ja raha

On olemas valdkond, kus Jäär teistest rohkem silma paistab. Professionaalne keskkond on ideaalne koht ambitsioonikale ja loovale Jäärale, kes tihti on motiveeritud vajadusest anda endast parim. Ta on sündinud liider, ta eelistab anda käsklusi ja mitte neid saada. Neil on suurepärane võime olukordi ennetada, see võimaldab neil alati edasi minna ja asjad omale kohale panna. Kõik, mida nad vajavad on järgida teed, mida nad on valinud.
Kui ta on väljakutse ees, analüüsib ta ruttu situatsiooni ja leiab lahenduse.Väljakutsed ja konkurents ei sega teda, see annab talle võimaluse vaid veelgi rohkem silma paista. Nad võivad ilusat karjääri teha kommertsis, mänedžerina, juhtivatel aladel.
Jäär võib olla tark ja panna raha kõrvale mustadeks päevadeks aga seda ei juhtu eriti tihti. Sest Jäär armastab kulutada ostes, mängides või börsil investeerides. Jäär elab olevikus ja ei keskendu suurt tulevikule. Rahapuudus on harv nähe Jäärade juures, sest nad armastavad tööd teha.

Kuidas võrgutada Jäärast meest?

Lugege see kõik läbi, kui te tahate teada, mis teid ees ootab, kui te end Jäärast mehega seote!
Iseseisvus on tema astroloogiline võti, sellepärast on vaja õppida mängima tema reeglite järgi. Jäärast meestele on jahtimine saagist tähtsam. Tal on vallutaja hing, sellepärast tahab ta alati seda, mis talle on keelatud. Kui te tahate ta tähelepanu võita, tehke talle oma kättesaamine raskeks. Niimoodi olete te tema jaoks võit ja ta otsustab teid vallutada.
Jäärast mees armastab väljakutseid, sellepärast on vaja talle kohe alguses selgeks teha, et teie üle tal võimu ei ole. Aeg-ajalt lubage tal end kaitsta, sest Jäärast mees armastab mängida rüütlit helkiva raudrüüga. Ärge kartke tema peale karjuda tülide käigus, muidu kaotab ta teie vastu kogu huvi. Ta on enesekeskne, ülbe ja jonnakas. Sellegipoolest, on ta samuti julge, seiklushimuline ja kirglik. Suhe Jäärast mehega võib olla lõbus ja erutav aga see võib ka teil südame murda, kui te ei mõista seda, mida ta vajab, et ta teie kõrvale jääks.
 
 
 
 


Kuidas võrgutada Jäärast naist? 

Jäärast naised ei karda midagi ja on sündinud liidrid. Nad on täis energiat, karismaatilised ja armastavad väljakutseid ja seiklusi. Kui te tahate Jäärast naist võrgutada, peate te temal laskma end võrgutada ja lubama tal olla iseseisev. Jäära tähemärgi all sündinud naine on äärmiselt kirglik ja sensuaalne ja see muudab ta vastupandamatuks vastassoo seas. Ta on pidevalt liikumises ja ei lase kunagi mehel enda üle võimu võtta. Tal on armastust vaja aha samal ajal tahab ta ise kõike alati kontrollida.
Kui te tahate Jäära tähemärgi all sündinud naist võrgutada peate te tegutsema. Sellegipoolest, ettevaatust, ärge jätke talle muljet, et te tahate teda võrgutada ja jätke talle mulje, nagu kontrolliks ta ise olukorda. Kord, kui ta juba armunud on, on ta truu ja armukade.
Käia koos Jäärast naisega nõuab palju aega, tähelepanu ja detaile, sest ta nõuab palju tähelepanu oma kaaslaselt. Voodielu ta armastab, sest seal saab ta silma paista ja ta jumaldab suhte alguses valitsevat kirge. Ta on enesekindel ja loomult domineeriv, sellepärast voodis teil temaga juba igav ei hakka. Oma kirgliku loomu tõttu on tal kalduvus kõike juhtida. Suhe koos Jäärast naisega võib olla huvitav ja täis seiklusi aga ainult sellisel juhul, kui te lubate temal domineerida.


 

Kommentaare ei ole