{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 29. märts

Foto : unsplash / Annie Spratt    Jäär Armastus. Sa...

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

 Jäär

Armastus. Sa ei ole valmis järeleandmisi tegema, sest sa oled liiga palju haiget saanud ja leiad, et sind on petetud. See kõik on tore aga tegelikult muudad sa ise oma elu niimoodi keeruliseks. Töö. Mõned kolleegid on muutunud liiga konkurentsihimuliseks. Tervis. Üksi terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada täna, sa oled väga heas vormis. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: hoia rohkem oma sõpru ja lähedasi

 

Sõnn

Armastus. Su eelmine kaaslane võib korraga välja ilmuda, tal on midagi väga olulist sulle öelda. Töö. Sul on raske motivatsiooni leida. Tervis. Katsu rohkem puhata ja mine varem magama. Raha. Etteheiteid ei saa sulle just teha, ära ainult liiga palju muretse, kõik saab korda.

Väike nõuanne: ära too oma probleeme koju kaasa

 

Kaksikud

Armastus. Mõned arusaamatused võivad tekkida, ära unusta, et kõigi elus tuleb ette halbu päevi. Töö. Su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema hea tervise juures. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind praegu.

Väike nõuanne: ära riku oma elu ära 

 

Vähk

Armastus. Sul on raske minevikust lahti lasta. Töö. Ära muretse nii palju oma tuleviku pärast, igale probleemile leidub lahendus. Tervis. Katsu maandada oma pingeid. Raha. Väike rahaingel võib sind neil päevil külastada.

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teistega.

 

 

 

Lõvi

Armastus. Õpi rohkem väärtustama seda, mis sul on. Töö. Töö juures valitseb halb õhkkond ja see teeb sind rahutuks. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Head võimalused võivad tekkida.

Väike nõuanne: stressi ja masenduse vastu see, kui sa hakkad rohkem liikuma ja teed sporti


Neitsi

Armastus. Ära kahtlusta oma kaaslast kogu aeg ja ära muretse nii palju. Sa muudad ise oma elu ainult keeruliseks. Töö. Rahulik päev on sind ees ootamas. Tervis. Muretseda pole vaja, kõik läheb hästi. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära jää oma muredega üksi


Kaalud

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem, sa leiad, et su kaaslane on liiga närviline ja ärritub ruttu. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Hea päev selleks, et teha rohkem sporti ja toituda tervislikumalt. Raha. Su sissetulekud hakkavad vaikselt paranema.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest


Skorpion

Armastus. Ära mossita omaette, räägi sellest, mis sind rahutuks teeb. Töö. Ole ettevaatlik ja ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. Tervis. Su tervis peaks olema praegu üsna hea. Raha. Mitte ükski planeet ei tekita täna segadust, seega peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete

 

 


Ambur

Armastus. Räägi täna oma kaaslasega avameelselt sellest, mis sind muretsema paneb. Koos leiate te lahenduse. Töö. Sa oled õigel teel, jätka samas vaimus. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: ära karda enam ja ära muretse nii palju, muuda oma mõtteviisi


Kaljukits

Armastus. Millal sa viimati oma kaaslast kallistasid? Töö. Tavaline päev on sind ees ootamas ilma suuremate sündmusteta. Tervis. Sa oled heas vormis, ära unusta rohkem liikuda. Raha. Kõik su probleemid lahenevad peatselt.

Väike nõuanne: ära lase muremõtetel oma päeva ära rikkuda


Veevalaja

Armastus. Ilus ja rahulik päev on sind ees ootamas. Töö. Tegele pakiliste asjadega kõigepealt, sest pärast pole sul enam aega. Tervis. Sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Sa võid saada ühe suurema summa raha täna.

Väike nõuanne: ära unusta rohkem magada


Kalad

Armastus. Sa igatsed oma ellu inimest, kes mõistaks paremini su südant. Töö. Ära võta kõike nii isiklikult, mida sulle öeldakse. Tervis. Kõik läheb hästi, muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära pea oma arvamust kõige tähtsamaks

Kommentaare ei ole