{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob aprillikuu kõige rohkem õnne?

  Foto : unsplash / Rod Long Ja ongi uus kuu kätte jõudmas. ...

 

Foto : unsplash / Rod Long

Ja ongi uus kuu kätte jõudmas. Talv on lõplikult läbi saanud. Sest aprillikuu toob kaasa ilusaid päikesepaistelisi kevadilmu. Ilus aeg on ees ootamas, täis õnne ja armastust. Selle aasta aprillikuu lihtsalt peab tulema hea ja tooma kõikidele kaasa head õnne. Maailm vajab rohkem headust. 

 

Millistele tähemärkidele seekordne aprillikuu aga kõige rohkem õnne toob? 


Neitsi

Aprillikuu vahetab meie kalli Neitsi täiesti ära. Korraga leiab Neitsi julgust, et olla tema ise. Ta ei allu enam reeglitele, ei kuula teiste käskusid, ei huvitu enam sellest, mida teised arvavad. Neitsi otsustab end ahelatest vabastada ja elada sellist elu, millest ta alati on unistanud. Ja see tähendab, et enne kõike kuulab ta oma soove ja südame häält. Praegune periood on ideaalne selleks, et teha esimest sammu. Aga kuhu minna ja mida teha? Võib-olla alustuseks oleks hea, kui ta aru saaks, kui suur jõud on peidus tema enda sees. Töö juures saadab Neitsit väga suur edu aprillis, ta võib enda üle uhkust tunda. Ta võib sellel kuul teenida suurt kasumist.

Ka südameasjades läheb tal hästi. Taevas kingib talle ühe väga ilusa võimaluse. Ja paneb Neitsi valiku ette. Sest Neitsi on see, kes peab julgema esimest sammu teha. Ent aprillis ei jäta julgus teda maha ja tema, kes ta oma loomult on pigem tagasihoidlik ja reserveeritud, julgeb nüüd rääkida oma tunnetest ja selles, mis ta südames toimub. Ja mida rohkem ta räägib, seda suuremaks muutub õnn ja seda tugevam on tema armastus. Armastus tuleb tema ellu aprillis, see tõeline, päris armastus, mis muudab kõik. 

 


Sõnn

Sõnn ei pea ootama maikuuni selleks, et teha seda, mida ta iganes soovib. Aprill on tema jaoks üks selle aasta parimaid kuid, sest palju häid asju on juhtumas. Kevad saadab talle palju head energiat. Väga head üllatused on teda ootamas. Head võimalused tekivad, silmapiir avaneb, tulevik on paljutõotav. Sõnn leiab vajalikud võtmed, mis aitavad tal kindlustada oma positsiooni ning samuti lahendused kõikidele oma probleemidele, mis aitavad tal edu saavutada. Tema populaarsus ainult kasvab. Teda hinnatakse töö juures ja väärtustatakse. Aprillis leiab ta vajalikku toetust, mis aitab tal oma majanduslikku seisu parandada. Samuti avanevad võimalused muuta oma plaane konkreetsemaks. Tema karjäär hakkab ülesmäge minema, asjad võtavad hoopis uue ja ootamatu suuna. Sõnnil avaneb võimalus teenida suurt kasu aprillis.

Ja hea õnn ei ole veel sellega läbi. Kuna töö juures läheb kõik nüüd hästi, siis kasutab Sõnn seda perioodi selleks, et tegeleda armastusega. Ja ka siin on muutusi ette näha. Mida tulevikul talle varuks on? Tõenäoliselt on teda ees ootamas väga ilusad üllatused. Kui tal oli unistusi eelmisel aastal ja kui ta midagi soovis, siis nüüd hakkavad tema soovid täituma. Midagi väga ilusat on juhtumas, ta võib saada ilusa kingituse enne oma sünnipäeva. Suur armastus on iga hetk tema ellu saabumas. 

 


Skorpion

Peale pingelist ja väsitavat talve, võib Skorpion lõpuks ometi hinge tagasi tõmmata. Silmapiir muutub selgemaks ja taevas sinisemaks. Aprillikuu peaks tema ellu tooma palju armastust ja viima ta otsemat teed pidi seitsmendasse taevasse. Selle kuu prioriteediks ongi armastus. Aprill on ka hea kuu selleks, et võtta kindlamaid ja konkreetsemaid otsuseid vastu, mis aitavad tulevikku kindlustada ning teha ühiseid plaane. Paljud uued plaanid tekivad sellel kuul. Skorpion tunneb end kindlalt oma kaaslase kõrval. Vallaliste elu võib võtta aga täiesti uue pöörde. Vanad haavad on kinni kasvanud ning ta vallaline Skorpion leiab taas soovi uskuda armastusse. Skorpion on võluv, sensuaalne, karismaatiline. Ja järgnevad nädalad tõestavad talle, et ta ei jäta kedagi ükskõikseks. Suur armastus on tema ellu jõudmas. 

Mis puutub tööasjadesse, siis ka siin on häid uudiseid oodata. Mitmed ilusad projektid on silmapiiril. Planeetide seis tekitab temas tunde, et ta on võimeline korda saatma suuri asju. Ja et tema elus on uus peatükk algamas. Ta hakkab nägema häid võimalusi, mis tekivad ning haarab neist õigel hetkel enne teisi kinni. Praegu on õige aeg selleks, et rajada endale teed õnnele. Parem tulevik on teda ootamas. Kuni maikuuni aitavad planeedid Skorpionil edu saavutada. Ilus kuu on teda ees ootamas.


Kommentaare ei ole