{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistes tähtkujudes sündinud inimesed abielluvad üldiselt väga noorelt?

  Foto : unsplash / Samantha Gades Mõned tähemärgid on äärmi...

 

Foto : unsplash / Samantha Gades

Mõned tähemärgid on äärmiselt nõudliku loomusega, teised jälle leplikumad. On neid, kes abielluvad hästi noorelt, olles veendunud, et nad on kohtunud just selle õige inimesega. 

 

Kalad

Kalade tähtkujus sündinud inimene on tavaliselt romantiline, ta vajab harmoonilist suhet. Ta ülistab armastust väga kõrgelt ja sellel on tähtis koht tema elus. Ta unistab suurest armastusest ega kõhkle sidumast end esimesel võimalusel. Peaasi, et ta leiaks õige inimese. Sageli juhtub, et Kalade tähtkujus sündinud inimesed abielluvad noorelt, sest nad tahavad kohe alustada kooselu selle inimesega, keda nad oma südames kannavad. 

 

 


Vähk

Ka Vähi tähtkujus sündinud inimesed kuuluvad veemärgi alla ja on selle tõttu üsna tundlikud. Tänu sellele nad tihti abielluvadki noorelt. Ta vajab oma elus turvatunnet, mida saab talle pakkuda armastatud inimene. Ta tahab luua peret, saada lapsi, alustada oma elu nii ruttu kui võimalik. Miski muidugi ei garanteeri, et tegemist on suure armastusega. Sest kuna Vähk on nii tundlik, armub ta väga ruttu ega ole valiv.

 

Neitsi

Neitsi kohtub oma suure armastusega tavaliselt juba varases nooruses. Ja kui ta on leidnud selle õige inimesega, teeb ta kõik, et teda hoida. Tema elu on hästi organiseeritud ja tal on kindel ettekujutlus sellest, milline tema paarisuhe peaks välja nägema. Seega haarab ta igast võimalusest kinni ega lase oma õnne käest. 

Kommentaare ei ole