{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 15. märts

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok   Jäär Armastus. Tän...

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok

 

Jäär

Armastus. Tänu Veenuse heale aspektile peaks tänane päev sulle meeldivaid üllatusi tooma. Töö. Head töötulemused ei jää tulemata, ole ainult natuke järeleandlikum teistega suheldes. Tervis. Ära ole kogu aeg nii närviline, ära torma pidevalt ja ära söö nii kiiresti. Sa vajad praegu üle kõige rahu ja vaikust. Raha. Jupiter kaitseb su rahaasju ja tänu sellele ei tohiks tänane päev sulle probleeme kaasa tuua. 

Väike nõuanne: ära näe vaeva selgituste otsimisele

Õnnenumber: 826

 

Sõnn

Armastus. Raske on öelda, mida tänane päev kaasa toob, sest sul on kalduvus praegusel ajal mõtelda rohkem iseenda, kui teiste peale. Töö. Mõned kolleegid tegutsevad sinu selja taga, ole tähelepanelikult ja vaata, kellele sa mida räägid. Tervis. Hoia oma tervist. Ära kurna ennast ära ja maga rohkem. Raha. Merkuur toetab sind ja see on väga hea, sest tavaliselt ei jäta ta kingitusi tegemata.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju, jää rahulikuks

Õnnenumber: 509


Kaksikud

Armastus. Sa igatsed tõelise armastuse järele ja ei lepi enam keskpäraste tunnetega. Töö. Sa oled rahulikum ja ei aja enam iga hinna eest oma õigust taga. See parandab su suhteid kolleegidega. Tervis. Kui sa tahad kehakaalu hoida, pead sa paremini valima, mida sa sööd. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: kui sa oled kellegi vastu eksinud, siis katsu see heaks teha ja ära riku oma suhteid

Õnnenumber: 740

 

Vähk

Armastus. Veenus kaitseb su paarisuhet ja tänu sellele peaks täna õhus olema palju armastust ja üksmeelt. Töö. Mõtle enne tegutsemist, tark ei torma. Tervis. Täna peaksid sa olema üsna heas vormis. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja sa leiad võimalusi, kuidas oma olukorda parandada.

Väike nõuanne: ole objektiivsem

Õnnenumber: 299

 

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev aitab sul muuta oma paarisuhet lähedasemaks elukaaslasega, te peaksite olema kõiges ühel nõul. Töö. Mõned ootamatused ja takistused võivad tekkida viimasel hetkel. Tervis. Päike annab sulle elujõudu ja energiat. Ja Jupiter kaitseb su tervist. Raha. Tänane päev peaks kindlasti tooma sulle väga häid uudiseid, väike rahaingel võib sind külastada.

Väike nõuanne: ära lase ennast nii lihtsalt rivist välja lüüa kõigest sellest, mis su ümber toimub

Õnnenumber: 377


Neitsi

Armastus. Planeetide seis ei ole hetkel sinu jaoks kõige parem ja võib sulle kaasa tuua mõningaid probleeme. Töö. Head võimalused avanevad sulle, haara neist kinni õigel ajal. Tervis. Ole ettevaatlikum ja hoia oma tervist. Raha. Ära lase endal nahka üle kõrvade tõmmata. 

Väike nõuanne: ole järeleandlikum

Õnnenumber: 306


Kaalud

Armastus. Kui sa elad üksi, võid sa kohtuda täna ühe väga toreda inimesega. Töö. Lõpuks ometi hakkavad su asjad sujuma just selles suunas nagu sa tahad. Tervis. Sa oled heas vormis, vaata ainult, et sa end ära ei kurna. Raha. Sa otsid võimalusi, kuidas rohkem raha teenida. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära räägi nii palju oma elust kõikidele inimestele

Õnnenumber: 704


Skorpion

Armastus. Sa unistad ühest inimesest, kes ei ela samas maailmas, kui sina. Töö. Hea õnn saadab sind praegusel hetkel su ettevõtmistes, seega ole julgem ja tegutse rohkem. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika ja ära muretse muu pärast

Õnnenumber: 733

 

 


Ambur

Armastus. Vallalised, ärge ehitage õhulosse. Töö. Suhted töökaaslastega on natuke pingelisemad, ära aja iga hinna eest oma õigust taga. Tervis. Üldjoontes peaks su tervis rahuldav olema, valva paremini oma kehakaalu. Raha. Ole ettevaatlikum ja hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: mõtle rohkem headele asjadele

Õnnenumber: 683

 

Kaljukits

Armastus. Sa oled tähelepanelik ja hooliv oma kaaslase suhtes ja see muudab teie omavahelist suhet ainult paremaks. Töö. Kõik märgid lasevad aimata, et head uudised ei ole enam kaugel. Tervis. Ära kurna ennast ära ja õpi rohkem puhkama. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind praegusel hetkel, haara kõikidest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: ära hädalda mineviku pärast, hädaldamine ja kurtmine toob sulle ainult probleeme juurde

Õnnenumber: 890


Veevalaja

Armastus. Sa oled praegusel hetkel liiga kriitiliselt häälestatud, oma pideva näägutamisega võid sa ajada oma elukaaslase kellegi teise käte vahele. Töö. Haara härjal sarvist ja lahenda probleemid ära. Tervis. Söö mahetoitu, see on tervisele parem. Raha. Planeedid kaitsevad su rahaasju aga ära unusta vigadest õppida.

Väike nõuanne: kui sa oled eksinud, siis tunnista oma süüd ja ära süüdista kõiges teisi

Õnnenumber: 724


Kalad

Armastus. Kõik su viimasel ajal tehtud pingutused hakkavad vilja kandma. Töö. Sa võid saada väga häid uudiseid täna, võib juhtuda, et sulle pakutakse paremat töökohta. Tervis. Liigu rohkem, tee sporti ja joo palju vett. Raha. Hea periood selleks, et leida võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära mõtle asjadele, mis kunagi on aset leidnud ja ikka veel haiget teevad

Õnnenumber: 852


Kommentaare ei ole