{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: sõprade edetabel tähtkujude järgi

    1. KAALUD Kõikide tähemärkide seast on Kaalude tähtkuju kõige rahumeelsem ja leplikum. Ta ei hakka iialgi kellelegi meelega ...

 

 
1. KAALUD

Kõikide tähemärkide seast on Kaalude tähtkuju kõige rahumeelsem ja leplikum. Ta ei hakka iialgi kellelegi meelega haiget tegema. Ta teeb alati kõik, et teistel hea oleks ja ei oota midagi vastu. Tema suhtlusringkonnas on alati palju sõpru, ükskõik kuhu ta ka ei lähe - teda tuntakse igal pool.


2. SKORPION

Skorpionid on tähemärkidest kõige huvipakkuvamad. Sõprade edetabelis on ta teisel kohal, sest ta hindab üle kõige lojaalsust ja usaldust. Kui ta kord hakkab sind usaldama, siis ei leia sa kusagilt paremat sõpra, kui tema. Ta mõistab inimesi paremini, kui keegi teine. Kui sul on Skorpionist sõber, siis on sul sõber kogu eluks.


3. KALAD

Kalad on tähtkujudest kõige emotsionaalsemad. Aga just läbi nende emotsioonide loob ta tugevaid suhteid teiste inimestega. Kalad on empaatilised ja võimelised tundma teise inimese valu. Sõbrana on ta alati sinu kõrval ja valmis rohkemaks, kui sa temalt ootad. Sa võid teda alati usaldada kartmata, et ta sind hukka mõistaks.
 
 
 


4. KAKSIKUD

Kaksikud niisama, kui Kalad, on suure sisemise maailmaga, emotsionaalsed inimesed. Aga Kaksikud on lisaks sellele head suhtlejad. Ja see muudab neid headeks sõpradeks, kelle seltsis kõigil on hea olla. Temaga ei hakka sul kunagi igav. Ta oskab teisi kuulata ja annab parimat nõu.


5. LÕVI

Lõvi on tähemärkidest kõige rahulikum. Muuseas ta suudab panna kogu maailma endasse armuma. Lõvi on selline sõber, keda kõik endale tahaksid, sest ta on siiras ja oskab muuta teisi inimesi paremaks. Lõvil on ainult sellised sõbrad, kes tema sõprust väärt on.


6. AMBUR

Amburil on samuti palju sõpru, ta on alati positiivne ja armastab teisi aidata. Ta hinda väga tõelisi sõpru ja ei hoia nende pealt kokku andes rohkem, kui talle antakse. Ambur on kuldaväärt sõber, kes aitab alati sul muremõtteid eemale peletada.


7. VEEVALAJA

Veevalaja elab omas maailmas, mingis mullis, mille ta ise endale on loonud. Temast on raske aru saada. Veevalaja teeb alati oma tahtmist ja ei järgi maailma ettekirjutatud reegleid. Tal on oma sõbrad, kes jagavad tema maailmavaadet ja on sama originaalsed, kui ta ise.
 
 
 


8. VÄHK

Vähk armastab veeta palju aega üksi. Selleks, et teisi usaldama hakata, on tal vaja palju aega. Vähil on küll hea süda aga tihti võib ta tunduda külma ja eemalolevana, kartusest haiget saada. Ta ei anna kunagi teist võimalust.


9. JÄÄR

Jäär nõuab sõpradelt lojaalsust. Jäär on raske inimene ja temaga ei ole kerge. Ta ei oska oma tundeid teistele näidata. Ta on keevalise iseloomuga, mida peab arvesse võtma temaga suheldes.


10. SÕNN

Sõnn ei hakka dramatiseerima asju üle. Ta on hea sõber, kes oskab oma suhteid hoida. Aga ta on äärmiselt jonnakas. Ja peab alati antud lubadusest kinni.


11. KALJUKITS

Kaljukits on rohkem tööle keskendunud, kui sõprussuhetele. Ja kui tal ongi sõpru, siis ilmselt peab ta nendega tööalaseid vestlusi. Ta on praktiline inimene, kes ei oska vaba aega nautida.


12. NEITSI

Neitsil on raske endale sõpru teha, sest ta on liiga kergesti ärritub ja ei oska andestada. Parem aga on, kui Neitsi on su sõber, sest vaenlasena on ta halastamatu.

 

Kommentaare ei ole