{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: kuidas mõjutab eesolev kevad sinu tähemärki?

Foto : unsplash / Devin Justesen    Ilusad ilmad ei ole enam...

Foto : unsplash / Devin Justesen

 

 Ilusad ilmad ei ole enam kaugel. Kevad on saabumas. Talv on selleks korraks läbi saamas. Mida toob lähenev kevad aga meie tähemärkidele kaasa? 


Jäär

Kevadel leiad sa tagasi oma enesekindla vaimu. Mõned uued kohtumised on sind ees ootamas, üks neist võib olla unustamatu. Aitab küll sellest igavesest analüüsimisest, nüüd on aeg tegutseda. Kevad aitab sul paremini ennast väljendada ning parandab ka su suhteid lähedastega. Palju häid võimalusi avaneb. Vaata, et sa end tööga ainult ära ei kurna ja ära unusta, et raha ei ole elus kõige tähtsa. Mis puutub aga rahasse, siis kõikide märkide järgi hakkavad su sissetulekud kasvama.


Sõnn

Siis, kui päike jõuab sinu märki, leiad sa lahendused oma probleemidele. Talv ei olnud sinu jaoks kõige parem, kevadel muutub aga kõik paremaks. Kui sa otsid hingesõpra, siis on sind ees ootamas mõned toredad kohtumised, üks neist võib olla see suur armastus, keda sa nii kaua oled oodanud. Ka headest ideedest ei tohiks sul puudust tulla. 


Kaksikud

Kevadel peaksid sa olema väga heas vormis. Sa paistad silma oma hea suhtlemisoskuse poolest ning leiad võimaluse, kuidas särada. Sa tahad unustada kõik mured ning uskuda, et headus võidab. Sinu positiivne mõju avaldab muljet. Nii mõnigi vaatab sind imetlevalt. Kevad toob välja kõik sinu head omadused. 


Vähk

Sa oled end töökoormaga täitsa ära väsitanud. Ka kevadel ei tule sul tööst puudu. Sul on nii kiire, et sul pole aega isegi uute tutvuste loomiseks. Sa peaksid aga võtma natukenegi aega maha ja keskenduma rohkem sellele, mis on kõige tähtsam sinu elus.

 

 


Lõvi

See kevad on soodne reisimiseks. Sa vajad puhkust ja oled selle igati ära teeninud. Ka sõprade ja lähedaste seltskond ei tee paha. Kõige tähtsam ongi see, et sa leiaksid võimaluse, kuidas maandada pingeid ning vabaneda oma probleemidest.

 

Neitsi

See kevad tuleb sinu jaoks emotsiooniderohke. Kui kuni praeguse hetkeni suutsid sa jääda rahulikuks ja mõtelda kainelt, siis nüüd on aeg panna maha see koorem, mida sa oma hinges kannad. Vabasta end kõikidest muredest ja mõtle rohkem iseenda soovidele ning vajadustele. Ja suhtle oma lähedastega, sa oled nende jaoks väga tähtis.

 

Kaalud

Armastus. Kevad algab sinu jaoks väga hästi. Kui sa oled paarisuhtes, siis leiad sa ühise keele oma partneriga, sinu suhe muutub ilmselt harmoonilisemaks. Vallalised võivad aga oodata ilusaid üllatusi. Kevad toob sulle kaasa palju häid võimalusi, haara neist kinni ja naudi oma elu.

 

Skorpion

Armastus. Sind on ees ootamas mõned muutused. Need muutused võivad olla seotud tööga, elukoha vahetusega või siis uute kohtumistega. Igavuse üle sul ilmselt kurta pole vaja. Suhted lähedastega muutuvad lähedasemaks ja su tutvusringkond suureneb.

 

 

Ambur

Juba ammu ootad sa kevad algust. Kui sa oled vallaline, siis võid sa kohtuda just sellel kevadel selle õige inimesega. Kui sa oled paarisuhtes, siis muutub kõikide märkide järgi sinu suhe veelgi paremaks. Kevad tuleb sinu jaoks armastuse tähe all.

 

Kaljukits

Kevadel on sul käed ja jalad tööd täis. Sul on palju häid ideid ja sa leiad võimalusi, kuidas neid ellu rakendada. Selleks aga, et kõik läheks nii hästi nagu sa seda soovid, pead sa paremini oma elu organiseerima. Tõenäoliselt paraneb ka su majanduslik seis sellel kevadel.


Veevalaja

Sellel kevadel tahad sa sisse seada oma elus suuri muutuseid. Sa tahad vabaneda oma probleemidest ja muredest ning muuta oma elu huvitavamaks. Sa igatsed uute väljakutsete järgi, mis aitaksid sul rutiinist vabaneda. 

 

Kalad

Kui talvel oli peamurdmist rahaprobleemidega, siis nüüd leiad sa vahendeid, mille abil oma rahalist seisu parandada ning lahendada kõik oma mured. Just rahaasjades on sul sellel kevadel palju õnne ja tänu sellele võid sa hakata juba suuremaid tulevikuplaane tegema. Jälle üks mure vähem. 

Kommentaare ei ole