{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 1. märts

  Foto : unpslash / Nick Fewings Jäär Armastus. Ära...

 

Foto : unpslash / Nick Fewings

Jäär

Armastus. Ära too oma muresid koju kaasa ja tee kõik, et teistel oleks hea ning rahulik. Töö. Su mõtted on mujal ja sul on raskusi keskendumisega. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, tervis peaks sul praegusel hetkel olema üsna hea. Raha. Ära unusta mõistlikuks jääda ja hoia kokku. 

Väike nõuanne: aeg on sama kallis kui raha

Õnnenumber: 428


Sõnn

Armastus. Täna võib tekkida arusaamatusi, ära aja liiga palju oma õigust taga. Targem annab järele. Töö. Ole tähelepanelikum, et olulised pisiasjad ei jääks kahe silma vahele. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks, nii paraneb ka su tervis. Raha. Õige aeg säästmiseks. See on kõige parem viis, mille abil õppida raha väärtust.

Väike nõuanne:  hoia oma mainet

Õnnenumber; 679


Kaksikud

Armastus. Su lähedased võivad muidugi sulle head nõu anda aga sina üksi pead otsuseid vastu võtma. Töö. Asjad hakkavad taas liikuma just selles suunas nagu sa tahad. Tervis. Sa võid tunda väsimust, leia võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Asjad hakkavad paranema. 

Väike nõuanne: tee alati head

Õnnenumber: 517


Vähk

Armastus. Materiaalset laadi probleemid võivad rikkuda su suhet. Töö. Sa kaitsed tuliselt oma huve. Tervis. Sa ei tunne end just kõige paremini viimasel ajal ent tervis on sul hea. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini, alati on võimalik muutuseid teha.

Väike nõuanne: selle asemel, et karta, muutu enesekindlamaks. Usu iseendasse ja imedesse. Iga väike samm viib sind eesmärkidele lähemale.

Õnnenumber: 880

 

 


Lõvi

Armastus. Sa oled muutunud eemalolevamaks viimasel ajal ja su kaaslane on hakanud tõsiselt muretsema. Katsu rääkida sellest, mis sul südamel on. Töö. Hoidu erimeelsustest töökaaslastega. Tervis. Sa väsid ruttu, ära unusta vitamiine võtta ning rohkem vett juua. Raha. Hoidu kiusatustest.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks

Õnnenumber: 468


Neitsi

Armastus. Su suhe ei ole just kõige parem. Sa oled pettunud mitmes asjas ja sul on tunne, et sa näed oma kaaslast hoopis teise pilgu läbi. Armastus täna imesid ei tee. Töö. Ole tagasihoidlikum, mõned inimesed on hakanud juba kulme kortsutama. Tervis. Su tervis pole sugugi nii halb, kui sa seda arvad. Raha. Ära hakka täna liiga palju kulutama.

Väike nõuanne: pea kinni ka endale antud lubadustest ja ära murra oma sõna

Õnnenumber: 180


Kaalud

Armastus. Asjad on täiesti korrast ära, sul on niipalju töömuresid ja muid probleeme, et suhe elukaaslasega on muutunud keeruliseks. Töö. Sa oled ettevõtlik ja tead, mida sa tahad. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Mõned takistused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära lase väikestel asjadel oma peas muutuda liiga suureks. Hoidu muretsemisest

Õnnenumber: 598


Skorpion

Armastus. Ärge vaielge nii palju, praegu on aeg hoida kokku. Töö. Õhkkond on pingeline, tegele rohkem enda asjadega ja ära sekku teiste probleemidesse. Tervis. Hoolitse oma tervise eest rohkem. Raha. Su rahaasjad peaksid hakkama paranema vaikselt.

Väike nõuanne: see, kuidas sa annad on palju tähtsam sellest, mida sa annad

Õnnenumber: 408

 

 


Ambur

Armastus. Sinu uhkus ei ole kõige tähtsam, õpi oma vigu tunnistama. Töö. Kõik läheb hästi. tervis. Ära muretse. Raha. Ära laena praegu.

Väike nõuanne: ka sinu sõna maksab

Õnnenumber: 335


Kaljukits

Armastus. Sa oled hakanud kartma oma suhte tuleviku pärast. Töö. Ole kõigi vastu hea ja austa ka teiste arvamust. Tervis. Kõik läheks paremini, kui sa puhkaksid natuke rohkem. Raha. Praegusel hetkel on sulk väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: ära murdu nii ruttu nagu kõrs tuules, ole paindlikum ja tugevam

Õnnenumber: 760


Veevalaja

Armastus. Ära mossita nii palju ja õpi andestama. Töö. Hoidu pingelistest olukordadest ja ära muuda asju hullemaks. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Mõtle enne, kui sa midagi ostad.

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid

Õnnenumber: 570


Kalad

Armastus. Sa ei ole valmis järeleandmisi tegema. Töö. Katsu rutiinist vabaneda ja motiveeri end. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, väsimuse üle sul kurta pole vaja. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju

Õnnenumber: 452


Kommentaare ei ole